cut-slider_institute

The beauty of love. Iubeste by Cronos Med

Iubeste-te, iubeste-l, iubeste-o!

Iubirea e ce am reinvatat sa traim si sa simtim intr-o lume bulversata de pandemie. Dragostea, grija fata de noi si de cei apropiati ne-au salvat intr-un an cu totul neasteptat. A venit primavara si celebram renasterea naturii poate acum mai mult ca oricand.
The beauty of love la CRONOS MED este campania noastra din aceasta primavara si va invitam sa iubiti in fiecare zi. Avem si cateva sugestii pentru voi. 

IUBESTE-TE!
Cronos Lips 1.250 de lei (40% off): 
Remodelarea si conturarea buzelor cu acid hialuronic Restylane
Cronos Look de la 800 de lei (20% off):
Tratarea ridurilor (frunte si laba gastei) cu toxina botulinica + CADOU Crema cu esenta de frangipani sau floare de cires japonez din gama Academie Floral 
Cronos Spirit 2.000 de lei (20% off): 
Kit Beauty Supplements + 6 sedinte LPG Alliance + tratament facial Babor Pro + CADOU Crema cu esenta de frangipani sau floare de cires japonez din gama Academie Floral 

IUBESTE-O!
Cronos Eyes de la 1.280 de lei (20% off): 
Blefaroplastie nechirurgicala + CADOU Crema cu esenta de frangipani sau floare de cires japonez din gama Academie Floral 
Cronos Skin de la 1.120 de lei (20% off): 
Biorevitalizare ten injectabila sau prin microneedling + CADOU Crema cu esenta de frangipani sau floare de cires japonez din gama Academie Floral 
Cronos Alive de la 720 de lei (20% off): 
Cronosderm/ Dermafrac/ Vivace + CADOU Crema cu esenta de frangipani sau floare de cires japonez din gama Academie Floral 

IUBESTE-L!
Cronos Zoom Look de la 800 de lei (20 off):
Tratarea ridurilor (frunte si laba gastei) cu Toxina botulinica + Set 7 fiole Babor Men sau Calming Aftershave serum Babor Men
Cronos Immunity 3.400 de lei (20% off): 
Tratament facial + Ozonoterapie (4 sedinte) + IV Therapy (4 sedinte) + Set 7 Fiole Babor Men sau Calming Aftershave serum Babor Men
Cronos Men de la 2.900 de lei (20% off): 
IV Therapy (4 sedinte) + Masaj relaxare/ terapeutic (4 sedinte) + Set 7 fiole Babor Men sau Calming Aftershave serum Babor Men

IUBESTE!
Fiecare formula personalizata Universkin vine in dar cu serul cu Acid Hialuronic (H), iar la achizitionarea a doua cutii de fiole editie speciala Babor primiti in dar o cutie cu fiole Babor Precious.

Campania de oferte speciale Iubeste by CRONOS MED este valabila in perioada 14 februarie 2021 - 30 aprilie 2021. 

PROGRAMATI-VA: 021 90 97
Stim ca timpul fiecaruia este cea mai pretioasa resursa, de aceea conceptul Cronos Med este one stop clinic. Fie ca aveti nevoie de o interventie chirurgicala sau de proceduri non invazive, ne gasiti in Bucuresti, la numarul 57, pe Aron Cotrus, langa Herastrau.

Noutati / Cronos Blog

2021 CRONOS AUTUMN SPECIALS
Dupa o vara in care ne-am bucurat de libertate si natura, ne intoarcem mai motivati ca oricand sa avem grija de noi si de timpul nostru. Echipa Cronos Med va propune programele speciale Fix Your Face & Fix Your Body – 2021 Cronos Autumn Specials, gandite in mixuri de terapii non si minim invazive, in intervale de timp precise, astfel incat sa stiti clar cat va trebuie pentru un look&feel asa cum vi le doriti!
CRONOS SUMMER COLLECTION
Fiti fresh, glowing, en vogue, step into our unique, pret-a-porter and stylish summer beauty treats collection.
NEXT S.TEP IN BEAUTY BY UNIVERSKIN
Universkin a lansat in Romania, la Cronos Med by dr. Constantin Stan, S.TEP, sistemul de microneedling next level al momentului. De ce next level? Pentru ca este prima procedura estetica de microinjectare 100% personalizata si adaptata nevoilor pacientului,
The beauty of love. Iubeste by Cronos Med
Iubirea e ce am reinvatat sa traim si sa simtim intr-o lume bulversata de pandemie. Dragostea, grija fata de noi si de cei apropiati ne-au salvat intr-un an cu totul neasteptat. Am intrat in luna iubirii, primavara e aproape, sarbatorim Valentine’s Day si Dragobete si ne pregatim de celebrarea femeii si a renasterii.
Ginecologia Estetica la Cronos Med

Avem bucuria de va anunta ca dr. Alina Sirbu, medic primar obstetrica ginecologie, s-a alaturat echipei Cronos Med a dr. Constantin Stan. 
In intimitate deplina si cu o abordare umana, dr. Sirbu realizeaza consultatii medicale, ecografii, interventii de specialitate, dar si proceduri care sa va redea bucuria si placerea de a va aprecia asa cum meritati.
Beauty New Year
Ofertele iernii la Cronos Med. In beauty we trust, asa ca v-am pregatit o iarna de poveste la Cronos Med. Suntem creatori de frumos, pentru noi Happy New Year devine Beauty New Year.
Timeless Beauty Kit by dr. Constantin Stan
Dupa ce a adus in exclusivitate in Romania dieta Oloproteica si suplimentele profesorului Giuseppe Castaldo, dr. Constantin Stan lanseaza TIMELESS BEAUTY KIT, un concept unic in Romania. BLUE KOLLAGEN, DE:STRESS, DE:TOX, RE:PAIR, RE:NEW, RE:FRESH sunt cele sase suplimente cu formule active, concepute si testate de dr. Constantin Stan si de profesorul Giuseppe Castaldo.
Cronos Med Makeover
CRONOS MED da startul provocarii #BodyGoals. Si nu oricum, ci cu ajutor din partea unei echipe formate din patru specialisti in terapii corporale si life coaching.
Stop! Endless Summer at Cronos Med
Noi nu vrem sa incheiem vara asa usor si va indemnam sa va bucurati de voi si de fiecare moment pe care il traiti si faceti din el un hit!
Radiofrecventa Ellman – Terapie non invaziva pentru reintinerirea faciala
Una dintre noutatile cu care am deschis sezonul estival la Cronos Med este terapia de reintinerire faciala non-invaziva cu Radiofrecventa Ellman. Printre nevoile estetice ale pacientilor, de-a lungul timpului, specialistii nostri au identificat ca prioritare laxitatea si calitatea pielii
Cronos Med si Cronos Beauty isi redeschid portile pentru pacienti
Dragi pacienti,
Redeschidem clinicile Cronos Med Bucuresti si Bacau, precum si Cronos Beauty. Ne revedem incepand cu data de 15 mai, la doua luni de la suspendarea temporara a activitatii, in noi conditii, de siguranta maxima pentru pacienti si personalul clinicilor.
 
Cronos Med va propune #HomeBeautyKits
Pentru lunga perioada de izolare si pentru a avea acasa un tratament profesional, eficient si benefic, astfel incat sa dam pielii sanatate, frumusete si imunitate, Cronos Med va propune #HomeBeautyKits, tratamente special concepute si testate de medicii, terapeutii si cosmetologii clinicii. 
Dr. Constantin Stan a donat aparatura de terapie intensiva medicala spitalului din Moinesti
Echipamentele care au fost trimise din clinicile Cronos Med Bacau (Clinica Medical Service) si Bucuresti au ajuns deja la destinatie.
Echipa Cronos Med #StaAcasa si ramane aproape de dumneavoastra in online
Ne e dor de dumneavoastra, speram ca sunteti sanatosi, la fel si cei dragi! Traversam momente delicate si este esential sa le trecem impreuna.
Important pentru pacientii Cronos Med
Avem o pandemie care pune la incercare Romania si intreaga omenire, avem stare de urgenta, e important sa fim responsabili si sa avem grija de sanatatea noastra si a celorlalti.
1 2 3 5 Următoarea › Ultima »