Terapie PRP scalp

PRP este o terapie 100% naturala, care foloseste ca ingredient principal sangele pacientului. Sangele prelevat este ulterior prelucrat si centrifugat astfel incat din el sa se obtina o plasma bogata in trombocite. Rolul acestei plasme este de a ameliora sanatatea foliculului de par existent si a stimula cresterea noilor foliculi. Plasma obtinuta post centrifugare, numita PRP (Platelet Rich Plasma) este ulterior injectata in scalp.
CUM DECURGE PROCEDURA
In clinicile Cronos Med folosim terapia in doi pasi
  • Stimulare scalp cu Dermapen pentru o mai buna receptivitate
  • Injectare PRP cu Mesoinjector U225 (in exclusivitate la Cronos Med) - terapia este mai rapida si nedureroasa
Durata totala a injectarii este de maxim 60 de minute, dupa care pacientul isi poate relua activitatile cotidiene. Timp de cateva ore se observa o roseata a scalpului si mici umflaturi la locul injectiilor. Rezultate tratamentului se vad dupa 2 pana la 6 luni de la prima sedinta.

CINE POATE BENEFICIA DE TERAPIA PRP?
Procedura se adreseaza atat persoanelor care vor sa previna efectele caderii parului , cat si celor care sufera de alopecie moderata. Studiile arata ca PRP este benefic si da rezultate foarte bune si in stimularea cresterii firului de par la persoanele care au beneficiat de implant de par.

REZULTATE
PRP actioneaza in timp. Pacientii care au optat pentru acest tratament au observat ca podoaba lor capilara lor arata din ce in ce mai bine pe masura ce trec lunile. Asta se intampla pentru ca plasma stimuleaza celulele stem ale scalpului sa produca mai multi foliculi si sa activeze astfel procesul de crestere a parului. Aceasta crestere de noi celule generata de PRP dureaza de la cateva saptamani la cateva luni, ceea ce face ce rezultatele sa se vada in timp. Ideal este ca aceasta procedura sa fie reluata macar de doua ori pe an, pentru rezultate optime si constante.

AVANTAJE
Terapia PRP este 100% naturala. Riscul de alergie este drastic redus, fiind vorba de sangele pacientului ca substanta de tratament. Efectele adverse sunt aproape inexistente, si daca apar (cum este cazul inrosirii scalpului post injectare) ele sunt pasagere.

CONTRAINDICATII
  • Trombocitopenia
  • Fibrinogenul scazut
  • Instabilitatea hemodinamica
  • Sepsis
  • Infectiile acute sau cronice
  • Patologiile cronice ale ficatului
  • Tratamentele cu anti-coagulante

PRETUL terapiei scalpului cu PRP la CRONOS MED variaza in functie de metoda de injectare, astfel : PRP cu Mesoinjector U225-1500 RON, PRP cu centrifuga Magellan si Mesoinjector U225- 4800 RON
Pentru a afla mai multe despre aceasta procedura, consultati BLOG-ul nostru.

Pentru CONSULTATIE contactati-ne la +40 722 567 689 | +40 740 004 241