EPILARE DEFINITIVA

DESPRE EPILAREA DEFINITIVA CU SOPRANO ICE

Cum functioneaza?
Lumina este transmisa prin laser catre radacina firului de par. Aceasta este incalzita la 45 de grade celsius, astfel distrugandu-se foliculul si sigiland capilarele astfel incat sa nu se mai formeze alt fir de par. Laserul nu afecteaza tesutul din jur iar intreaga operatiune este nedureroasa.

Caror zone ale corpului se adreseaza?
Puteti apela la acest tratament laser pentru toate suprafetele de la nivelul fetei si a corpului, inclusiv zona inghinala - atat pentru femei, cat si pentru barbati. Urechile, narile, spatiul dintre sprancene, degetele de la maini si de la picioare pot, de asemenea, sa fie epilate in deplina siguranta cu ajutorul Soprano Ice.

Cat dureaza efectul tratamentului?
Dupa fiecare tratament, pacientul scapa pentru o perioada de parul nedorit si, pe masura progreseaza cu tratamentul, aceste perioade vor fi din ce in ce mai lungi. Soprano Ice este de neintrecut in inlaturarea permanenta a parului mai ales daca specialistul care va face tratamentul va crea un program care sa se potriveasca perfect nevoilor fiecarui individ in parte.

Cate sesiuni sunt necesare?
Un plan clasic de tratament presupune intre 5 si 8 sesiuni; acest numar poate varia, in functie de zonele tratate si de fototip. Specialistul care va efectua tratamentul va explica ce rezultate pot fi obtinute, in cat timp, in functie de pilozitatea despre care este vorba. Pentru a mentine efectele permanente ale tratamentului, este indicat sa se faca o sesiune de intretinere o data pe an.
Arata butoanele
Ascunde butoanele