Membre

SOLDURI
Suntem mereu preocupate de grasimea persistenta de pe coapse si ne-am dori ca dietele populare sa ofere si rezultate. De multe ori, insa, nu doar acestea scapa pacientul de testul adipos in exces, ci un plan de nutritie personalizat, combinat cu tratamente corporale care distrug blocurile incapatanate de grasime acumulate in zona soldurilor.

O evaluare personalizata cu health coach-ul Cronos Institute iti va da raspunsul la intrebarea de ce nu pot scapa de grasimea de pe solduri. Totodata, specialistul Cronos Hospitals te poate indrepta, in urma unui consult, catre variante chirurgicale, precum liposuctia sau lifting-ul coapselor.

Celulita, insa, nu tine cont de kilograme, fiind o afectiune a pielii. O recunoastem dupa aspectul de „coaja de portocala” sau de „branza cottage” cel mai frecvent fiind localizata in extremitatile joase ale corpului. Aceasta afectiune reprezinta o problema majora care afecteaza ambele sexe, insa este mult mai des intalnita in cazul femeilor care au trecut de perioada de pubertate.

Cronos Institute si Cronos Beauty pun la dispozitie tratamente corporale personalizate, care vor reda pacientior increderea in sine: Mezoterapia anticelulitica, criolipoliza, Endermologia cu Cellu M6 si terapia Ultraformer.

Noutati / Cronos blog

Echipa Cronos Med #StaAcasa si ramane aproape de dumneavoastra in online
Ne e dor de dumneavoastra, speram ca sunteti sanatosi, la fel si cei dragi! Traversam momente delicate si este esential sa le trecem impreuna.
Important pentru pacientii Cronos Med
Avem o pandemie care pune la incercare Romania si intreaga omenire, avem stare de urgenta, e important sa fim responsabili si sa avem grija de sanatatea noastra si a celorlalti.
Cronos Med lanseaza #CronosLips
Mici, mari, subtiri, in forma de inima sau rotunde, buzele ne definesc nu doar aspectul si atractivitatea. Ne ajuta sa vorbim, sa exprimam emotii, sa comunicam si sa sarutam. Cu cat sunt mai bine definite, mai proportionate si mai hidratate, cu atat noi devenim mai frumoase si mai increzatoare.
Arata butoanele
Ascunde butoanele