Membre

SOLDURI
Suntem mereu preocupate de grasimea persistenta de pe coapse si ne-am dori ca dietele populare sa ofere si rezultate. De multe ori, insa, nu doar acestea scapa pacientul de testul adipos in exces, ci un plan de nutritie personalizat, combinat cu tratamente corporale care distrug blocurile incapatanate de grasime acumulate in zona soldurilor.

O evaluare personalizata cu health coach-ul Cronos Institute iti va da raspunsul la intrebarea de ce nu pot scapa de grasimea de pe solduri. Totodata, specialistul Cronos Hospitals te poate indrepta, in urma unui consult, catre variante chirurgicale, precum liposuctia sau lifting-ul coapselor.

Celulita, insa, nu tine cont de kilograme, fiind o afectiune a pielii. O recunoastem dupa aspectul de „coaja de portocala” sau de „branza cottage” cel mai frecvent fiind localizata in extremitatile joase ale corpului. Aceasta afectiune reprezinta o problema majora care afecteaza ambele sexe, insa este mult mai des intalnita in cazul femeilor care au trecut de perioada de pubertate.

Cronos Institute si Cronos Beauty pun la dispozitie tratamente corporale personalizate, care vor reda pacientior increderea in sine: Mezoterapia anticelulitica, criolipoliza, Endermologia cu Cellu M6 si terapia Ultraformer.

Noutati / Cronos blog

La Cronos Med by dr. Constantin Stan terapiile #AuGustdeFrumusete
Nu degeaba luna August se numeste chiar asa. Pentru ca are gust! Este luna din an in care natura ne binecuvanteaza cu legume si fructe pline de savoare si vitamine infinite. 
Amalia, 100 de zile de dieta si -24 de kilograme: “Am facut o calatorie care mi-a aratat cat de puternica sunt.” 
In ultimii patru ani, am pus mai mult de 30 de kilograme si am continuat sa cresc intr-un ritm care ma facuse un martor fara putere la propria mea alunecare spre obezitate. 
Amalia, dupa inca aproape o saptamana de dieta oloproteica: “Nu mi-a fost foame in nicio zi”
A mai trecut o saptamana din cura oloproteica si asa cum spuneam, va povestesc cum a fost. A fost prima saptamana de multi ani incoace in care nu mi-a fost foame in nicio zi.
Arata butoanele
Ascunde butoanele