Membre

SOLDURI
Suntem mereu preocupate de grasimea persistenta de pe coapse si ne-am dori ca dietele populare sa ofere si rezultate. De multe ori, insa, nu doar acestea scapa pacientul de testul adipos in exces, ci un plan de nutritie personalizat, combinat cu tratamente corporale care distrug blocurile incapatanate de grasime acumulate in zona soldurilor.

O evaluare personalizata cu health coach-ul Cronos Institute iti va da raspunsul la intrebarea de ce nu pot scapa de grasimea de pe solduri. Totodata, specialistul Cronos Hospitals te poate indrepta, in urma unui consult, catre variante chirurgicale, precum liposuctia sau lifting-ul coapselor.

Celulita, insa, nu tine cont de kilograme, fiind o afectiune a pielii. O recunoastem dupa aspectul de „coaja de portocala” sau de „branza cottage” cel mai frecvent fiind localizata in extremitatile joase ale corpului. Aceasta afectiune reprezinta o problema majora care afecteaza ambele sexe, insa este mult mai des intalnita in cazul femeilor care au trecut de perioada de pubertate.

Cronos Institute si Cronos Beauty pun la dispozitie tratamente corporale personalizate, care vor reda pacientior increderea in sine: Mezoterapia anticelulitica, criolipoliza, Endermologia cu Cellu M6 si terapia Ultraformer.

Noutati / Cronos blog

2021 CRONOS AUTUMN SPECIALS
Dupa o vara in care ne-am bucurat de libertate si natura, ne intoarcem mai motivati ca oricand sa avem grija de noi si de timpul nostru. Echipa Cronos Med va propune programele speciale Fix Your Face & Fix Your Body – 2021 Cronos Autumn Specials, gandite in mixuri de terapii non si minim invazive, in intervale de timp precise, astfel incat sa stiti clar cat va trebuie pentru un look&feel asa cum vi le doriti!
CRONOS SUMMER COLLECTION
Fiti fresh, glowing, en vogue, step into our unique, pret-a-porter and stylish summer beauty treats collection.
NEXT S.TEP IN BEAUTY BY UNIVERSKIN
Universkin a lansat in Romania, la Cronos Med by dr. Constantin Stan, S.TEP, sistemul de microneedling next level al momentului. De ce next level? Pentru ca este prima procedura estetica de microinjectare 100% personalizata si adaptata nevoilor pacientului,