SERVICII

Chirurgie si medicina estetica pentru fata si corp

Medicina estetica poate intarzia sau cateodata chiar inlocui varianta chirurgicala. Totusi, in cazul in care cea din urma varianta este si cea eficienta pentru rezolvarea problemelor pacientului, Cronos Med pune la dispozitie cele mai bune si noi tehnici pentru ca interventia sa fie una cu succes.
Datorita acestor tehnici si perioada de refacere post operatorie este una scurta, ceea ce expertii Cronos Med numesc spitalizare de o zi. Anestezia clasica este inlocuita de sedare controlata, fara efecte secundare, iar pacientul se va trezi ca dupa un somn relaxant.
Complementare acestor proceduri chirurgicale estetice, vin solutiile non-chirurgicale care ajuta si in refacerea mai rapida a tesuturilor, in prevenirea semnelor de imbatranire si stimularea naturala.

Tratamentul Varicelor

In fiintele umane, la nivelul picioarelor exista doua sisteme venoase; sistemul venos profund (principal), prin care circula 75-80% din circulatia sanguina venoasa a picioarelor, si sistemul venos superficial (secundar), prin care circula restul de 20-25% din sangele venos. Directia de circulatie a sangelui in aceste doua sisteme este din superficial (secundar) spre profund, si de jos in sus (spre inima), iar pentru a asigura aceasta directie de circulatie in lumenul venelor exista valve care fac ca sangele sa circule in sus impotriva gravitatiei care trage totul in jos si in acelasi timp face ca sangele sa nu circule de la sistemul venos profund (cu presiunea sanguina mare) catre cel superficial cu presiune sanguina mica. Atunci cand acest sens de circulatie a sangelui se schimba, din diferite motive patologice, atunci apar problemele; insuficienta venoasa profunda in caz ca problema a aparut la nivelul sistemului venos profund, sau insuficienta venoasa superficiala (varice) in caz ca problema este la nivelul sistemului venos superficial (secundar).

Terapii de remodelare corporala

Terapiile chirurgicale si non-chirurgicale de remodelare coporala sunt destinate tuturor persoanelor care vor ca formele corpului sa fie armonioase. Specialistii Cronos Med vin intampinarea pacientilor cu metode avansate care vor oferi rezultatele pe care acestia si le doresc.

Proceduri de ginecologie estetica

Ginecologia estetica este o specializare medicala care necesita o abordare diferita, iar expertii Cronos Med inteleg acest lucru, motiv pentru care confidentialitatea si solutiile oferite sunt de ultima generatie, confortabile si atent alese pentru nevoile fiecarei paciente.

TERAPII INTRAVENOASE CU MICRONUTRIENTI

Strategia Cronos Med de rivitalizare a organismului pacientului este bazata pe folosirea tratamentelor dovedite stiintific a fi eficiente pentru acest lucru. Terapiile intravenoase cu micronutrienit sunt 100% sigure, fara efecte secundare, urmarite pas cu pas de expertii Cronos Med, iar micronutrientii folositi pot combate stresul, lipsa de energie si vitalitate, depresia, anxietatea, iritabilitatea, oboseala cronica si pot intari sistemul imunitar al pacientului.

TERAPII REGENERATIVE SI ANTI-AGING

Cum inaintarea in varsta este ceva ce nu poate fi controlat, Cronos Med ofera varianta cea mai buna pentru pacientii sai: obtinerea Frumusetii fara varsta, datorita solutiilor complete si complexe pentru ingrijirea corpului, fetei si organismului.

PLANURI PERSONALIZATE DE NUTRITIE

Clinicile Cronos Med sunt locurile ideale unde pacientii pot beneficia de avantajele personalizarii planului de nutritie, pentru fiecare in parte. Pornind de la analizele genetice pentru nutritie, sport si wellbeing, pacientul va primi reteta ideala pentru el, iar in completarea acesteia vin terapiile corporale si intravenoase, procedurile estetice chirurgicale si nechirugicale. pentru optimizarea rezultatelor.

CONTACT

Ne puteti gasi folosind datele de contact sau prin formularul alaturat.


Adresa
Str. Aron Cotrus nr. 57, Sector 1, Bucuresti

Telefon
021 90 97

Email
hello@cronosmed.com
 
Va rugam sa completati numele dumneavoastra.
Va rugam sa completati un numar de telefon valid.
Sunt de acord cu Termenii si Conditiile si cu prelucrarea datelor cu caracter personal
Va rugam sa completati mesajul.