Evaluare personalizata

Cronos Institute pune la dispozitia pacientilor cele mai avansate investigatii genetice pentru nutritie, sport si wellbeing. Analizele genetice revolutioneaza modul in care ne alimentam si antrenam, prin personalizarea stilului de viata si eficientizarea rezultatelor legate de managementul sanatatii. Cu ajutorul acestei testari, expertii in nutritie pot face recomandari legate de dieta si strategie sportiva, in functie de amprenta genetica a fiecarui individ in parte.

Testele de nutrigenetica combinate cu tehnologie de ultima ora reprezinta inovatii demne de luat in seama de expertii in medicina personalizata si sanatate atat la nivel international cat si la nivel local. La nivel mondial testele de nutrigenetica reprezinta cel mai nou si valoros instrument folosit de experti in nutritie si stil de viata sanatos. Clinicile de renume din Statele Unite si Europa, le folosesc din ce in ce mai des in procesul de diagnostic al clientilor si pacientilor lor. Genetica a fost si este de mare ajutor cand vine vorba de preventia si tratamentul bolilor dar si managementul eficient al stilului de viata.
CITESTE MAI DEPARTE
evaluare_perso
hidrocolonoterapie

Hidrocolonoterapie

Alimentatia, apa, aerul, mediul stresant inconjurator incarca organismul uman cu toxine, care, acumultate in exces, pot produce dezechilibre. Durerile de cap, starile de depresie, aparitia petelor, exploziile acneice pe fata si corp, indispozitia digestiva sunt semne care trimit pacientii la medic.

Specialistii Cronos Institute si Cronos Beauty in nutritie integrativa evalueaza pacientul in mod personalizat pentru alegerea planului terapeutic ideal pentru fiecare individ in parte.
Hidrocolonoterapia este o metoda inofensiva de curatare a colonului si de detoxifiere a organismului pentru eliminarea reziduurilor, cresterea tonusului muscular din peretele colonului, cu efect imunostimulator si indepartarea pe cale naturala a tuturor toxinelor si aderentelor depuse pe peretii colonului.
Acest tip de terapie este eficient in tratarea unor afectiuni ale colonului precum balonarea, constipatia, diareea, durerile si disconfortul abdominal, durerile de cap, oboseala cronica, durerile articulare, recomandabil si celor care urmeaza sa suporte o interventie chirurgicala sau diverse metode de investigatie (colonoscopie, biopsii).
CITESTE MAI DEPARTE

Ozonoterapie

Afectiunile artro-reumatice, hernia de disc cervicala si lombo-sacrala, durerile cervicale, traumatologia sportiva, patologia infectioasa, afectiunile vasculare si neurologice, toate acestea pot fi tratate in mod natural prin ozonoterapie.

Alimentatia este importanta, la fel ca si stilul de viata. Sportul, combinat cu terapia cu ozon, detoxifiere si atentia la produsele cosmetice folosite de pacient sunt foarte importante.
Ozonul are actiune directa si imediata cu efect terapeutic intens, antialgic si miorelaxant si este un puternic bactericid, fungicid si virucid, revitalizant si trofic.
Specialistii Cronos Beauty si Cronos Institute in nutritie integrativa vor stabili in urma consultatiei initiale cu pacientul daca aceasta terapie este indicata si in cazul lui.
CITESTE MAI DEPARTE
ozonoterapie
somnologie

Somnologie

30% din populatia globului sufera de tulburari legate de somn, acesta fiind o functie vitala pentru functionarea optima a organismului. Stresul zilnic, mesele neregulate sau lipsa miscarii influenteaza direct calitatea somnului, fie ca vorbim despre modalitatea de manifestare a emotiilor sau reglarea temperaturilor corpului sau a respiratiei.

Problemele legate de somn pot fi investigate cu ajutorul polisomnografului. Procedura consta in monitorizarea simultana a mai multor parametrii, in timpul somnului, intr-o camera special amenajata pentru acest scop. Se urmaresc electroencefalograma, miscarile toracice (respiratia), miscarile membrelor si electrocardiograma, iar pacientul este monitorizat audio si video. Scopul polisomnografiei este de a determina existenta unor tulburari ale fiziologiei somnului ce pot indica afectiuni degenerative, dar si tulburari de memorie si de concentrare sau multe alte afectiuni.
Polisomnografia este interpretata de catre un medic supraspecializat in analiza somnului. Durata consultatiei este de pana la 7-8 ore, pe parcursul noptii si presupune internarea pacientului in laboratorul de somnologie.
CITESTE MAI DEPARTE

Kinetoterapie

Stilul de viata sedentar si kilogramele in plus pun presiune asupra coloanei vertebrale a pacientului, kinetoterapia fiind indicata in momentul in care pacientii acuza probleme reumatologice, neurologice, respiratorii si cardiovasculare, sau au suferit un traumatism.
Kinetoterapeutul Cronos Beauty dezvolta programe adecvate pentru patologia pacientului, ca acesta sa-si recapete puterea musculara si functia pierduta in urma unor leziuni sau unei boli. Fiecare tehnica aplicata variaza in functie de pacient, pentru a da un diagnostic corect si a oferi un tratament adecvat, pacientul va trece prin mai multe etape de evaluare, ghidare si monitorizare.
Obiectivul specialistului in kinetoterapie Cronos Med este de a-i reda pacientului relaxarea, postura si aliniamentul corporal corect, iar cu ajutorul specialistului Cronos Day Surgery, injectarile cu PRP ofera pacientilor forta musculara, mobilitatea articulara, rezistenta si troficitatea musculara.
kineto
iv_therapy

IV Therapy

Stresul, oboseala cronica, lipsa de energie, sistemul imunitar slabit, starea de iritabilitate, toate acestea pot fi semnele unor carente de vitamine. Tratamentul ideal pentru pacientii care prezinta oricare din aceste simptome il reprezinta shot-urile perfuzabile cu micronutrienti. Acestea sunt individualizate, fiecare pacient putand beneficia de tratamentul de care are nevoie.
Arata butoanele
Ascunde butoanele