Ozonoterapie

Afectiunile artro-reumatice, hernia de disc cervicala si lombo-sacrala, durerile cervicale, traumatologia sportiva, patologia infectioasa, afectiunile vasculare si neurologice, toate acestea pot fi tratate in mod natural prin ozonoterapie.

Alimentatia este importanta, la fel ca si stilul de viata. Sportul, combinat cu terapia cu ozon, detoxifiere si atentia la produsele cosmetice folosite de pacient sunt foarte importante.
Ozonul are actiune directa si imediata cu efect terapeutic intens, antialgic si miorelaxant si este un puternic bactericid, fungicid si virucid, revitalizant si trofic.
Specialistii Cronos Beauty si Cronos Institute in nutritie integrativa vor stabili in urma consultatiei initiale cu pacientul daca aceasta terapie este indicata si in cazul lui.
CITESTE MAI DEPARTE
ozonoterapie
iv_therapy

IV Therapy

Stresul, oboseala cronica, lipsa de energie, sistemul imunitar slabit, starea de iritabilitate, toate acestea pot fi semnele unor carente de vitamine. Tratamentul ideal pentru pacientii care prezinta oricare din aceste simptome il reprezinta shot-urile perfuzabile cu micronutrienti. Acestea sunt individualizate, fiecare pacient putand beneficia de tratamentul de care are nevoie.