SANI

RECONSTRUCTIA MAMARA

Denumita si mamoplastie reconstructiva sau de operatie post-mastectomie are scopul de a reda forma sanului dupa o mastectomie sau lumpectomie. Factori precum anatomia individuala, idealurile estetice si nevoia de chimioterapie sau radiatii dupa operatie vor ghida pacientul catre decizia ideala.
Specialistul Cronos Med poate recomanda, in urma unui consult, ce este mai bine pentru situatia fiecarui pacient. Exista trei variante de reconstructie mamara:
- folosind implanturi mamare
- reconstructia sanului folosind piele, grasime si muschi autologe (ale pacientului)
- o combinatie intre cele doua
Cele mai multe reconstructii mamare necesita urmarea mai multor pasi. Majoritatea interventiilor presupun externarea imediata in vreme ce altele pot impune petrecerea unui timp in spital (in special daca se fac in sincron cu mastectomia initiala).

Noutati / Cronos blog

Echipa Cronos Med #StaAcasa si ramane aproape de dumneavoastra in online
Ne e dor de dumneavoastra, speram ca sunteti sanatosi, la fel si cei dragi! Traversam momente delicate si este esential sa le trecem impreuna.
Important pentru pacientii Cronos Med
Avem o pandemie care pune la incercare Romania si intreaga omenire, avem stare de urgenta, e important sa fim responsabili si sa avem grija de sanatatea noastra si a celorlalti.
Cronos Med lanseaza #CronosLips
Mici, mari, subtiri, in forma de inima sau rotunde, buzele ne definesc nu doar aspectul si atractivitatea. Ne ajuta sa vorbim, sa exprimam emotii, sa comunicam si sa sarutam. Cu cat sunt mai bine definite, mai proportionate si mai hidratate, cu atat noi devenim mai frumoase si mai increzatoare.
Arata butoanele
Ascunde butoanele