SANI

RECONSTRUCTIA MAMARA

Denumita si mamoplastie reconstructiva sau de operatie post-mastectomie are scopul de a reda forma sanului dupa o mastectomie sau lumpectomie. Factori precum anatomia individuala, idealurile estetice si nevoia de chimioterapie sau radiatii dupa operatie vor ghida pacientul catre decizia ideala.
Specialistul Cronos Med poate recomanda, in urma unui consult, ce este mai bine pentru situatia fiecarui pacient. Exista trei variante de reconstructie mamara:
- folosind implanturi mamare
- reconstructia sanului folosind piele, grasime si muschi autologe (ale pacientului)
- o combinatie intre cele doua
Cele mai multe reconstructii mamare necesita urmarea mai multor pasi. Majoritatea interventiilor presupun externarea imediata in vreme ce altele pot impune petrecerea unui timp in spital (in special daca se fac in sincron cu mastectomia initiala).

Noutati / Cronos blog

2021 CRONOS AUTUMN SPECIALS
Dupa o vara in care ne-am bucurat de libertate si natura, ne intoarcem mai motivati ca oricand sa avem grija de noi si de timpul nostru. Echipa Cronos Med va propune programele speciale Fix Your Face & Fix Your Body – 2021 Cronos Autumn Specials, gandite in mixuri de terapii non si minim invazive, in intervale de timp precise, astfel incat sa stiti clar cat va trebuie pentru un look&feel asa cum vi le doriti!
CRONOS SUMMER COLLECTION
Fiti fresh, glowing, en vogue, step into our unique, pret-a-porter and stylish summer beauty treats collection.
NEXT S.TEP IN BEAUTY BY UNIVERSKIN
Universkin a lansat in Romania, la Cronos Med by dr. Constantin Stan, S.TEP, sistemul de microneedling next level al momentului. De ce next level? Pentru ca este prima procedura estetica de microinjectare 100% personalizata si adaptata nevoilor pacientului,