SANI

RECONSTRUCTIA MAMARA

Denumita si mamoplastie reconstructiva sau de operatie post-mastectomie are scopul de a reda forma sanului dupa o mastectomie sau lumpectomie. Factori precum anatomia individuala, idealurile estetice si nevoia de chimioterapie sau radiatii dupa operatie vor ghida pacientul catre decizia ideala.
Specialistul Cronos Med poate recomanda, in urma unui consult, ce este mai bine pentru situatia fiecarui pacient. Exista trei variante de reconstructie mamara:
- folosind implanturi mamare
- reconstructia sanului folosind piele, grasime si muschi autologe (ale pacientului)
- o combinatie intre cele doua
Cele mai multe reconstructii mamare necesita urmarea mai multor pasi. Majoritatea interventiilor presupun externarea imediata in vreme ce altele pot impune petrecerea unui timp in spital (in special daca se fac in sincron cu mastectomia initiala).

Noutati / Cronos blog

La Cronos Med by dr. Constantin Stan terapiile #AuGustdeFrumusete
Nu degeaba luna August se numeste chiar asa. Pentru ca are gust! Este luna din an in care natura ne binecuvanteaza cu legume si fructe pline de savoare si vitamine infinite. 
Amalia, 100 de zile de dieta si -24 de kilograme: “Am facut o calatorie care mi-a aratat cat de puternica sunt.” 
In ultimii patru ani, am pus mai mult de 30 de kilograme si am continuat sa cresc intr-un ritm care ma facuse un martor fara putere la propria mea alunecare spre obezitate. 
Amalia, dupa inca aproape o saptamana de dieta oloproteica: “Nu mi-a fost foame in nicio zi”
A mai trecut o saptamana din cura oloproteica si asa cum spuneam, va povestesc cum a fost. A fost prima saptamana de multi ani incoace in care nu mi-a fost foame in nicio zi.
Arata butoanele
Ascunde butoanele