Membre

PICIOARE
Picioarele lungi, drepte si fine sunt o incantare pentru ochi, mai ales atunci cand sunt puse in valoare de o tinuta frumoasa. In vreme ce nu toti le putem avea lungi, putem, insa sa le avem subtiri si tonifiate, iar expertii Cronos Day Surgery si Cronos Institute pot face acest lucru cu succes.

Prin combinarea liposuctiei chirurgicale cu tratamentele minim-invazive, Mezoterapia corporala, criolipoliza, terapia Ultraformer, Endermologia cu Cellu M6, Laser Co2 Fractional, Scleroterapia pentru varice si vase de sange sparte, rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Transpiratia excesiva a talpilor (hiperhidroza talpilor) poate fi o conditie medicala care afecteaza viata pacientului, facand dificila interactiunea cu ceilalti, purtarea unor anumite tipuri de incaltaminte sau practicarea sporturilor. Injectiile cu Toxina Botulinica sau Botoxul si terapia cu laser disponibile in Cronos Beauty si Cronos Institute s-a demonstrat a fi eficiente, minim-invazive si de lunga-durata in multe cazuri.

Cronos Beauty pune la dispozitie pacientilor care vor sa scape de grija epilarii, aparatul de ultima generatie Soprano Ice pentru epilare definitiva, fara durere.

Noutati / Cronos blog

2021 CRONOS AUTUMN SPECIALS
Dupa o vara in care ne-am bucurat de libertate si natura, ne intoarcem mai motivati ca oricand sa avem grija de noi si de timpul nostru. Echipa Cronos Med va propune programele speciale Fix Your Face & Fix Your Body – 2021 Cronos Autumn Specials, gandite in mixuri de terapii non si minim invazive, in intervale de timp precise, astfel incat sa stiti clar cat va trebuie pentru un look&feel asa cum vi le doriti!
CRONOS SUMMER COLLECTION
Fiti fresh, glowing, en vogue, step into our unique, pret-a-porter and stylish summer beauty treats collection.
NEXT S.TEP IN BEAUTY BY UNIVERSKIN
Universkin a lansat in Romania, la Cronos Med by dr. Constantin Stan, S.TEP, sistemul de microneedling next level al momentului. De ce next level? Pentru ca este prima procedura estetica de microinjectare 100% personalizata si adaptata nevoilor pacientului,