Membre

PICIOARE
Picioarele lungi, drepte si fine sunt o incantare pentru ochi, mai ales atunci cand sunt puse in valoare de o tinuta frumoasa. In vreme ce nu toti le putem avea lungi, putem, insa sa le avem subtiri si tonifiate, iar expertii Cronos Day Surgery si Cronos Institute pot face acest lucru cu succes.

Prin combinarea liposuctiei chirurgicale cu tratamentele minim-invazive, Mezoterapia corporala, criolipoliza, terapia Ultraformer, Endermologia cu Cellu M6, Laser Co2 Fractional, Scleroterapia pentru varice si vase de sange sparte, rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Transpiratia excesiva a talpilor (hiperhidroza talpilor) poate fi o conditie medicala care afecteaza viata pacientului, facand dificila interactiunea cu ceilalti, purtarea unor anumite tipuri de incaltaminte sau practicarea sporturilor. Injectiile cu Toxina Botulinica sau Botoxul si terapia cu laser disponibile in Cronos Beauty si Cronos Institute s-a demonstrat a fi eficiente, minim-invazive si de lunga-durata in multe cazuri.

Cronos Beauty pune la dispozitie pacientilor care vor sa scape de grija epilarii, aparatul de ultima generatie Soprano Ice pentru epilare definitiva, fara durere.

Noutati / Cronos blog

La Cronos Med by dr. Constantin Stan terapiile #AuGustdeFrumusete
Nu degeaba luna August se numeste chiar asa. Pentru ca are gust! Este luna din an in care natura ne binecuvanteaza cu legume si fructe pline de savoare si vitamine infinite. 
Amalia, 100 de zile de dieta si -24 de kilograme: “Am facut o calatorie care mi-a aratat cat de puternica sunt.” 
In ultimii patru ani, am pus mai mult de 30 de kilograme si am continuat sa cresc intr-un ritm care ma facuse un martor fara putere la propria mea alunecare spre obezitate. 
Amalia, dupa inca aproape o saptamana de dieta oloproteica: “Nu mi-a fost foame in nicio zi”
A mai trecut o saptamana din cura oloproteica si asa cum spuneam, va povestesc cum a fost. A fost prima saptamana de multi ani incoace in care nu mi-a fost foame in nicio zi.
Arata butoanele
Ascunde butoanele