Membre

PICIOARE
Picioarele lungi, drepte si fine sunt o incantare pentru ochi, mai ales atunci cand sunt puse in valoare de o tinuta frumoasa. In vreme ce nu toti le putem avea lungi, putem, insa sa le avem subtiri si tonifiate, iar expertii Cronos Day Surgery si Cronos Institute pot face acest lucru cu succes.

Prin combinarea liposuctiei chirurgicale cu tratamentele minim-invazive, Mezoterapia corporala, criolipoliza, terapia Ultraformer, Endermologia cu Cellu M6, Laser Co2 Fractional, Scleroterapia pentru varice si vase de sange sparte, rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Transpiratia excesiva a talpilor (hiperhidroza talpilor) poate fi o conditie medicala care afecteaza viata pacientului, facand dificila interactiunea cu ceilalti, purtarea unor anumite tipuri de incaltaminte sau practicarea sporturilor. Injectiile cu Toxina Botulinica sau Botoxul si terapia cu laser disponibile in Cronos Beauty si Cronos Institute s-a demonstrat a fi eficiente, minim-invazive si de lunga-durata in multe cazuri.

Cronos Beauty pune la dispozitie pacientilor care vor sa scape de grija epilarii, aparatul de ultima generatie Soprano Ice pentru epilare definitiva, fara durere.

Noutati / Cronos blog

Echipa Cronos Med #StaAcasa si ramane aproape de dumneavoastra in online
Ne e dor de dumneavoastra, speram ca sunteti sanatosi, la fel si cei dragi! Traversam momente delicate si este esential sa le trecem impreuna.
Important pentru pacientii Cronos Med
Avem o pandemie care pune la incercare Romania si intreaga omenire, avem stare de urgenta, e important sa fim responsabili si sa avem grija de sanatatea noastra si a celorlalti.
Cronos Med lanseaza #CronosLips
Mici, mari, subtiri, in forma de inima sau rotunde, buzele ne definesc nu doar aspectul si atractivitatea. Ne ajuta sa vorbim, sa exprimam emotii, sa comunicam si sa sarutam. Cu cat sunt mai bine definite, mai proportionate si mai hidratate, cu atat noi devenim mai frumoase si mai increzatoare.
Arata butoanele
Ascunde butoanele