PARTENERI

Cronos Med se bazeaza pe parterneri de top, recunoscuti international in domeniul medical, pentru dotarea clinicilor cu produse, dispozitive si apartura medicala, pentru ca specialistii Grupului de clinici sa ofere pacientilor servicii de cea mai buna calitate. Fie ca este vorba de parteneriate de peste 20 de ani, fie ca sunt recent intrate in portofoliul Cronos Med, criteriul de selctie al acestora este acelasi pentru toate: calitate la cel mai inalt standard.

TOP LINE MEDICAL
Colaboreaza cu Grupul de clinici Cronos Med inca de la inceputul dezvoltarii acestora si se bucura in continuare de acelasi parteneriat ce mentine un standard ridicat pentru pacientii fiecarei divizii Cronos Med, furnizand produse ale brand-urilor medicale de lux si aparaturii de ultima generatie.


POLYTECH Health&Aesthetics
Este compania germana alaturi de care Dr. Constantin Stan a dezvoltat implanturile mamare de ultima generatie, cu invelis din poliuretan, folosite, la ora actuala, si de chirurgi esteticieni din intreaga lume. Cronos Hospitals si Cronos Day Surgery sunt primele clinici din Romania in care Dr. Constantin Stan a folosit aceste implanturi care pentru peste 3000 de paciente si desavarsesc excelenta in chirurgia estetica a sanului.


ITALTRADE&Co
Este colaboratorul Cronos Med de peste 10 ani, pentru furnizarea dispozitivelor medicale si materialelor folosite in medicina estetica. Aparitia companiei in Romania a sustinut Cronos Med in pastrarea si dezvoltarea standardului ridicat, pentru pacientii actuali si viitori ai Grupului de clinici.


IPOMIA
Este compania suedeza de lenjerie intima special conceputa pentru pacientele care au implanturi mamare, este printre cei mai recenti parteneri exclusivi ai Grupului de clinici Cronos Med si ofera pacientelor sutiene post-operatorii cu design si tehnologie unice in Romania. IPOMIA este fondata de o echipa de chirurgi plasticieni si paciente cu implanturi mamare, astfel ca, nevoile practice si estetice ale femeilor care au proteze mamare, sunt intelese in totalitate.
Arata butoanele
Ascunde butoanele