Slider_Step

Next S.TEP in Beauty by Universkin

Universkin a lansat in Romania, la Cronos Med by dr. Constantin Stan, S.TEP, sistemul de microneedling next level al momentului. De ce next level? Pentru ca este prima procedura estetica de microinjectare 100% personalizata si adaptata nevoilor pacientului, este si cea mai scurta, un tratament complet pentru fata, gat si decolteu nu dureaza mai mult de 30 de minute in cabinet, dar si pentru ca pacientul pleaca si cu tratament acasa pentru o luna.

Cronos Med brand ambassadors si prieteni ai clincii au fost alaturi de noi si au aflat de la dr. Olga Melnic toate informatiile de care au avut nevoie despre S.Tep, cea mai recenta inovatie de la Universkin: Amalia Enache, Corina Barladeanu, Dana Sota, Stephan Pelger, Roxana Voloseniuc, Deea Codrea si Ana Maria Gheorghe. Si cu totii am ascultat cu placere mesajul de la Nisa al Ancai Lungu, o puternica sustinatoare a formulelor personalizate Universkin.
Deviza Universkin este Your skin, your formula! Farmacologii Universkin au creat aproape doua milioane de formule personalizate cu ingrediente active, speciale pentru nevoile pielii. Formulele sunt pregatite fresh, in clinica, inaintea administrarii tratamentului din cabinet si pentru ingrijirea acasa. Ne bucuram ca inca o data, prietenii si partenerii nostri de la Nisa isi lanseaza cele mai revolutionare tratamente la Cronos Med, cea mai avansata clinica de medicina estetica din Romania.
Microneedling-ul este a treia cea mai populara si recomandata procedura estetica dupa tratamentul cu acid hialuronic si cel cu toxina botulinica. S.TEP si PRP sunt singurele 100% adaptate nevoilor fiecaruie pacient in parte, pe modelul cati pacienti, tot atatea tratamente. Tehnologia S.tep se bazeaza pe nano ace din titan placate cu aur, care creeaza canale microscopice astfel incat serumul personalizat sa patrunda in derm fara a rani, dar cu o eficienta maxima. Este cea mai scurta procedura faciala, sistemul este unul usor, portabil, nu trebuie atasat unui aparat, nu trebuie bagat in priza.

ETAPE UNIVERSKIN S.TEP:
  • Analizarea/diagnoza pielii/ skincheck
  • Crearea serumului personalizat
  • Administrarea tratamentului
  • Aplicarea mastii
  • 15-30 de minute intreg tratamentul in cabinet
  • O luna de tratament acasa
S.TEP 1: Folosim fotografia pacientului pentru a crea formula personalzata in skinXs
S.TEP 2: Curatam fata pacientului cu Nexultra O
S.TEP 3: Dezinfectam fata pacientului
S.TEP 4: Adaugam cantitatea recomandata de ser personalizat in recipientul tehnologiei de micro-needling (contur ochi: 2,5 ml/Fata+gat: 5 ml/ Decolteu: 5 ml)
S.TEP 5: Facem tratamentul
S.TEP 6: Mixam Nexultra B si Universkin H, apoi aplicam masca obtinuta astfel pe zonele tratate.
S.TEP 7: Pacientul primeste restul de ser personalizat si continua tratamentul acasa

RECOMANDARILE UNIVERSKIN
Pentru instant glow:
1. O sedinta in clinica
2. O luna de tratament acasa (8 picaturi, de doua ori pe zi)

Pentru cele mai bune rezultate:

  • Patru sedinte
  • Cate o luna de tratament acasa intre sesiuni (8 picaturi, de doua ori pe zi)
PRET: 800 de lei pentru o sedinta, iar in pret intra terapia microneedling facuta in clinica si tratamentul pentru acasa cu formula personalizata, pentru o luna.
Va puteti programa la numarul nostru unic de telefon, 021 9097.
Va asteptam si pe voi sa incercati si sa iubiti la fel de mult ca noi terapia S.TEP by Universkin.

Noutati / Cronos Blog

2021 CRONOS AUTUMN SPECIALS
Dupa o vara in care ne-am bucurat de libertate si natura, ne intoarcem mai motivati ca oricand sa avem grija de noi si de timpul nostru. Echipa Cronos Med va propune programele speciale Fix Your Face & Fix Your Body – 2021 Cronos Autumn Specials, gandite in mixuri de terapii non si minim invazive, in intervale de timp precise, astfel incat sa stiti clar cat va trebuie pentru un look&feel asa cum vi le doriti!
CRONOS SUMMER COLLECTION
Fiti fresh, glowing, en vogue, step into our unique, pret-a-porter and stylish summer beauty treats collection.
NEXT S.TEP IN BEAUTY BY UNIVERSKIN
Universkin a lansat in Romania, la Cronos Med by dr. Constantin Stan, S.TEP, sistemul de microneedling next level al momentului. De ce next level? Pentru ca este prima procedura estetica de microinjectare 100% personalizata si adaptata nevoilor pacientului,
The beauty of love. Iubeste by Cronos Med
Iubirea e ce am reinvatat sa traim si sa simtim intr-o lume bulversata de pandemie. Dragostea, grija fata de noi si de cei apropiati ne-au salvat intr-un an cu totul neasteptat. Am intrat in luna iubirii, primavara e aproape, sarbatorim Valentine’s Day si Dragobete si ne pregatim de celebrarea femeii si a renasterii.
Ginecologia Estetica la Cronos Med

Avem bucuria de va anunta ca dr. Alina Sirbu, medic primar obstetrica ginecologie, s-a alaturat echipei Cronos Med a dr. Constantin Stan. 
In intimitate deplina si cu o abordare umana, dr. Sirbu realizeaza consultatii medicale, ecografii, interventii de specialitate, dar si proceduri care sa va redea bucuria si placerea de a va aprecia asa cum meritati.
Beauty New Year
Ofertele iernii la Cronos Med. In beauty we trust, asa ca v-am pregatit o iarna de poveste la Cronos Med. Suntem creatori de frumos, pentru noi Happy New Year devine Beauty New Year.
Timeless Beauty Kit by dr. Constantin Stan
Dupa ce a adus in exclusivitate in Romania dieta Oloproteica si suplimentele profesorului Giuseppe Castaldo, dr. Constantin Stan lanseaza TIMELESS BEAUTY KIT, un concept unic in Romania. BLUE KOLLAGEN, DE:STRESS, DE:TOX, RE:PAIR, RE:NEW, RE:FRESH sunt cele sase suplimente cu formule active, concepute si testate de dr. Constantin Stan si de profesorul Giuseppe Castaldo.
Cronos Med Makeover
CRONOS MED da startul provocarii #BodyGoals. Si nu oricum, ci cu ajutor din partea unei echipe formate din patru specialisti in terapii corporale si life coaching.
Stop! Endless Summer at Cronos Med
Noi nu vrem sa incheiem vara asa usor si va indemnam sa va bucurati de voi si de fiecare moment pe care il traiti si faceti din el un hit!
Radiofrecventa Ellman – Terapie non invaziva pentru reintinerirea faciala
Una dintre noutatile cu care am deschis sezonul estival la Cronos Med este terapia de reintinerire faciala non-invaziva cu Radiofrecventa Ellman. Printre nevoile estetice ale pacientilor, de-a lungul timpului, specialistii nostri au identificat ca prioritare laxitatea si calitatea pielii
Cronos Med si Cronos Beauty isi redeschid portile pentru pacienti
Dragi pacienti,
Redeschidem clinicile Cronos Med Bucuresti si Bacau, precum si Cronos Beauty. Ne revedem incepand cu data de 15 mai, la doua luni de la suspendarea temporara a activitatii, in noi conditii, de siguranta maxima pentru pacienti si personalul clinicilor.
 
Cronos Med va propune #HomeBeautyKits
Pentru lunga perioada de izolare si pentru a avea acasa un tratament profesional, eficient si benefic, astfel incat sa dam pielii sanatate, frumusete si imunitate, Cronos Med va propune #HomeBeautyKits, tratamente special concepute si testate de medicii, terapeutii si cosmetologii clinicii. 
Dr. Constantin Stan a donat aparatura de terapie intensiva medicala spitalului din Moinesti
Echipamentele care au fost trimise din clinicile Cronos Med Bacau (Clinica Medical Service) si Bucuresti au ajuns deja la destinatie.
Echipa Cronos Med #StaAcasa si ramane aproape de dumneavoastra in online
Ne e dor de dumneavoastra, speram ca sunteti sanatosi, la fel si cei dragi! Traversam momente delicate si este esential sa le trecem impreuna.
Important pentru pacientii Cronos Med
Avem o pandemie care pune la incercare Romania si intreaga omenire, avem stare de urgenta, e important sa fim responsabili si sa avem grija de sanatatea noastra si a celorlalti.
1 2 3 5 Următoarea › Ultima »