Media

Dr. Constantin Stan ambasadorul Romaniei in Europa, in domeniul chirurgiei si medicinei estetice
“Romania e la un pas sa devina destinatia numarul unu in Europa in turismul estetic. Iar starul esteticii romanesti este doctorul Constantin Stan.” – Sept à Huit, TF 1
Cronosderm by dr. Constantin Stan – Sonia Argint Ionescu

Cronosderm este cea mai noua tehnica antiaging și ea a fost dezvoltata de un român deja celebru: dr. Constantin Stan. Ce este foarte interesant la ea e faptul ca regenereaza pielea la nivelul celulei.
Un interviu de Cristina Stanciulescu,
pentru life.ro


Dr. Constantin Stan: „Cand nu exista masura, chirurgia estetica devine chirurgia hidosului, a nenaturalului, a distrugerii”
Doctorul Constantin Stan, medicul preferat al vedetelor, demonteaza miturile esteticii

A inventat instrumente medicale, a facut mii de operatii estetice si a doborat zeci de recorduri in domeniu! 
 
 
Premiera medicala in Romania! S-au inventat cele mai usoare proteze mamare

Premiera medicala in Romania! Mai exact, avem o veste buna pentru femeile care isi doresc silicoane: s-au inventat cele mai usoare proteze mamare. Medicul din strainatate care le-a creat a acordat un interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars.
Cele mai usoare implanturi mamare, pentru prima data in Romania

In medicina estetica e mereu loc de inventii si descoperiri care sa ajute deopotriva medicii, dar si pacientii. Ieri, in Romania a ajuns cel mai usor implant mamar din lume. Se numeste B Lite si cantareste cu 30 la suta mai putin decat un implant normal.
Dr. Constantin Stan, despre partea hidoasa a medicinii estetice

Dr. Constantin Stan, intr-un interviu de Dana Grecu, pentru emisiunea Adevaruri de viata de la Antena 3, vorbeste despre ce inseamna masura in chirurgia si medicina estetica.
« First ‹ Previous 1 2
Arata butoanele
Ascunde butoanele