MASTOPEXIA-liftingul mamar cu IMPLANT

Cunoscuta atat sub numele de mastopexie cat si sub cel de lifting mamar, procedura se adreseaza pacientelor cu sani lasati si inegali, cu volum scazut, mameloane aplecate si areole extinse, carora le ofera o proiectie specifica unui aspect tineresc. Daca sanul nu are volum sau are prea mult volum, se recomanda o augmentare mamara.
Dr Constantin Stan are la activ peste 3500 de operatii de augmentare mamara si daca va considerati candidata la o astfel de procedura, toate detaliile legate de aspect, indicatii pre si post operatorii, eventuale riscuri si masuri de precautie vor fi discutate in amanunt in cadrul unei prime consultatii
CE TIP DE INCIZIE?
Raspunsul la acesta intrebare il veti gasi impreuna cu chirugul plastician, in functie de indicatiile dumneavoastra personale.
  • " incizia "ancora" se face in jurul areolei, de unde coboara perpendicular catre pliul sanului unde se continua printr-o incizie orizontala. Se adreseaza persoanelor la care aspectul lax al sanului este foarte accentuat. Acest tip de incizie, care lasa cicatricea cea mai mare, este adesea folosit pentru un lifting combinat cu o reductie mamara
  • " incizia "acadea" sau "cheie" este facuta in jurul areolei si coboara vertical de la areola catre pliul sanului; se potriveste situatiilor moderate de ptoza a sanilor, cand tehnica periareolara nu ajuta si cand pacienta nu doreste o interventie de implant mamar
  • " liftingul "gogoasa" sau incizia periareolara se traseaza in jurul perimetrului areolei si se adreseaza pacientelor cu un grad minim-mediu de ptoza. Se poate folosi si in cazul unei lasari accentuate a sanului daca se accepta si varianta unui implant
  • " liftingul fara cicatrice - se adreseaza persoanelor preocupate mai degraba de pierderea volumului decat de lasarea sanului

CE TIP DE IMPLANT?
La Cronos Med folosim protezele Polytech-Diagon Gel 4Two, proiectate si dezvoltate de insusi Doctorul Constantin Stan, impreuna cu firma germana Polytech, si considerate la nivel mondial drept cele mai bune implanturi mamare existente in acest moment.
Formate din doua tipuri de gel, copiaza glanda mamara si ofera stabilitate maxima formei si comportare dinamica naturala sanului. Gelul siliconic din interior NU curge si are memorie, pastrand forma.
Implanturile Polytech sunt naturale la palpare, imitand sanul tanar. Alegerea protezei se face individual, pentru fiecare pacienta in parte, pe baza unor masuratori exacte, introduse intr-un program computerizat, dezvoltat de Dr. Constantin Stan si omologat de firma Polytech. Protezele sunt garantate 10 ani din punct de vedere al integritatii lor si al riscului de capsula contractila majora de grad 4.

DUPA OPERATIE
Ca in cazul oricarei interventii chirurgicale, timpul de recuperare post mastopexie cu implant mamar depinde de la o pacienta la alta. Desi recuperarea nu este dificila, veti simti in oarecare masura disconfort. Folosirea radiofrecventei cu ajutorul pensei monopolare de disectie ajuta la o recuperare de 24 de ore.
  • " veti dormi pe spate intr-o pozitie inclinata (25-45 grade)
  • " veti evita dusurile si baile fierbinti precum si sauna pentru trei saptamani
  • " veti evita activitatea fizica extenuanta in primele doua saptamani de la operatie
  • " veti evita activitatea sexuala pentru minim una-doua saptamani
  • " firele vor fi scoase treptat pe durata a trei saptamani
  • " disconfortul periodic este normal si se poate tine sub control cu analgezice usoare

REZULTATE
Asteptarile dumneavoastra trebuie sa fie realiste. In primele cateva luni dupa operatie sanii pot parea mai tari, mai sus pozitionati sau mai mari decat v-ati fi asteptat. E temporar. Rezultatele finale pot fi apreciate in mod corect abia la 3 luni post-augmentare, cand sanul se aseaza intr-o pozitie naturala datorita gravitatii, si orice urma de edem dispare.
Rezultatele sunt mult mai de durata decat in cazul mastopexiei simple, fara implant mamar
PRETUL mastopexiei cu implant mamar la CRONOS MED este de 5500 euro
 

Pentru CONSULTATIE contactati-ne la +40 722 567 689/ +40 740 004 241

Noutati / Cronos blog

Amalia, dupa inca aproape o saptamana de dieta oloproteica: “Nu mi-a fost foame in nicio zi”
A mai trecut o saptamana din cura oloproteica si asa cum spuneam, va povestesc cum a fost. A fost prima saptamana de multi ani incoace in care nu mi-a fost foame in nicio zi.
Cronos Med prezinta LPG Alliance, platforma medicala care are grija si de sanatatea si de frumusetea noastra
Nu doare, dar reduce durerea cel putin la jumatate. Trateaza fibroza, edemele, inflamatiile si tensiunile musculare, dar si cicatricile. Maseaza si stimuleaza colagenul de peste doua ori mai mai mult. Accelereaza reducerea tesutului adipos si amelioreaza semnificativ celulita
Amalia, primele zile de dietoterapie: „Din ziua a treia, am inceput sa fiu foarte zen”
Prima saptamana din dietoterapia oloproteica inceputa de Amalia la Cronos Med, cu asistenta autorului sau, dr. Giuseppe Castaldo, si a medicului nutrionist Ruxandra Plesea, se apropie de final. Cum? Ne spune Amalia, care are in fata inca trei saptamani din aceasta faza a terapiei… De citit si de pus deoparte: