Membre

MAINI
Mainile ridate, cu vene proeminente ne pot imbatrani mai mult decat ar fi cazul. Exista mai multe tehnici de reintinerire a mainilor care imbunatatesc calitatea si textura pielii, in timp ce diminueaza cutele si venele vizibile. Majoritatea procedurilor de rejuvenare a mainilor sunt minim-invazive, doar in cazul pielii lasate, chirurgul estetician Cronos Hospitals va recomanda inlaturarea chirurgicala a acesteia.
Grupul de clinici Cronos Med este specializat in evaluarea si tratarea personalizata a pacientilor pentru corectarea imperfectiunilor, acestia beneficiind de avanatajele celor mai noi tehnici in medicina estetica.
Cronos Beauty si Cronos Institute ofera pacientilor variante non-chirurgicale de rejuvenare a pielii mainilor cu grasime proprie sau acid hialuronic, pentru umplerea zonelor ridate si cutate, acoperirea vaselor de sange si a tendoanelor, dar si pentru imbunatatirea in timp a calitatii pielii, cu substante de umplere - acidul hialuronic sau polilactic, tratamentul cu laser, peelingul chimic superficial, scleroterapie, mezoterapie PRP.
Transpiratia excesiva a palmelor (hiperhidroza) poate fi o conditie medicala care afecteaza viata personala si profesionala, facand dificila interactiunea cu ceilalti sau indeplinirea unor anumite sarcini, injectiile cu toxina botulinica si terapia cu laser s-a demonstrat a fi eficiente, minim-invazive si de lunga-durata in multe cazuri.
Expertii in frumusete Cronos Beauty si Cronos Institute vor oferi pacientului cele mai bune solutii, individualizate, pentru tratarea in cabinet, dar si pentru ingrijirea acasa cu produsele profesionale din Cronos Shop

Noutati / Cronos blog

2021 CRONOS AUTUMN SPECIALS
Dupa o vara in care ne-am bucurat de libertate si natura, ne intoarcem mai motivati ca oricand sa avem grija de noi si de timpul nostru. Echipa Cronos Med va propune programele speciale Fix Your Face & Fix Your Body – 2021 Cronos Autumn Specials, gandite in mixuri de terapii non si minim invazive, in intervale de timp precise, astfel incat sa stiti clar cat va trebuie pentru un look&feel asa cum vi le doriti!
CRONOS SUMMER COLLECTION
Fiti fresh, glowing, en vogue, step into our unique, pret-a-porter and stylish summer beauty treats collection.
NEXT S.TEP IN BEAUTY BY UNIVERSKIN
Universkin a lansat in Romania, la Cronos Med by dr. Constantin Stan, S.TEP, sistemul de microneedling next level al momentului. De ce next level? Pentru ca este prima procedura estetica de microinjectare 100% personalizata si adaptata nevoilor pacientului,