Membre

MAINI
Mainile ridate, cu vene proeminente ne pot imbatrani mai mult decat ar fi cazul. Exista mai multe tehnici de reintinerire a mainilor care imbunatatesc calitatea si textura pielii, in timp ce diminueaza cutele si venele vizibile. Majoritatea procedurilor de rejuvenare a mainilor sunt minim-invazive, doar in cazul pielii lasate, chirurgul estetician Cronos Hospitals va recomanda inlaturarea chirurgicala a acesteia.
Grupul de clinici Cronos Med este specializat in evaluarea si tratarea personalizata a pacientilor pentru corectarea imperfectiunilor, acestia beneficiind de avanatajele celor mai noi tehnici in medicina estetica.
Cronos Beauty si Cronos Institute ofera pacientilor variante non-chirurgicale de rejuvenare a pielii mainilor cu grasime proprie sau acid hialuronic, pentru umplerea zonelor ridate si cutate, acoperirea vaselor de sange si a tendoanelor, dar si pentru imbunatatirea in timp a calitatii pielii, cu substante de umplere - acidul hialuronic sau polilactic, tratamentul cu laser, peelingul chimic superficial, scleroterapie, mezoterapie PRP.
Transpiratia excesiva a palmelor (hiperhidroza) poate fi o conditie medicala care afecteaza viata personala si profesionala, facand dificila interactiunea cu ceilalti sau indeplinirea unor anumite sarcini, injectiile cu toxina botulinica si terapia cu laser s-a demonstrat a fi eficiente, minim-invazive si de lunga-durata in multe cazuri.
Expertii in frumusete Cronos Beauty si Cronos Institute vor oferi pacientului cele mai bune solutii, individualizate, pentru tratarea in cabinet, dar si pentru ingrijirea acasa cu produsele profesionale din Cronos Shop

Noutati / Cronos blog

Echipa Cronos Med #StaAcasa si ramane aproape de dumneavoastra in online
Ne e dor de dumneavoastra, speram ca sunteti sanatosi, la fel si cei dragi! Traversam momente delicate si este esential sa le trecem impreuna.
Important pentru pacientii Cronos Med
Avem o pandemie care pune la incercare Romania si intreaga omenire, avem stare de urgenta, e important sa fim responsabili si sa avem grija de sanatatea noastra si a celorlalti.
Cronos Med lanseaza #CronosLips
Mici, mari, subtiri, in forma de inima sau rotunde, buzele ne definesc nu doar aspectul si atractivitatea. Ne ajuta sa vorbim, sa exprimam emotii, sa comunicam si sa sarutam. Cu cat sunt mai bine definite, mai proportionate si mai hidratate, cu atat noi devenim mai frumoase si mai increzatoare.
Arata butoanele
Ascunde butoanele