Membre

MAINI
Mainile ridate, cu vene proeminente ne pot imbatrani mai mult decat ar fi cazul. Exista mai multe tehnici de reintinerire a mainilor care imbunatatesc calitatea si textura pielii, in timp ce diminueaza cutele si venele vizibile. Majoritatea procedurilor de rejuvenare a mainilor sunt minim-invazive, doar in cazul pielii lasate, chirurgul estetician Cronos Hospitals va recomanda inlaturarea chirurgicala a acesteia.
Grupul de clinici Cronos Med este specializat in evaluarea si tratarea personalizata a pacientilor pentru corectarea imperfectiunilor, acestia beneficiind de avanatajele celor mai noi tehnici in medicina estetica.
Cronos Beauty si Cronos Institute ofera pacientilor variante non-chirurgicale de rejuvenare a pielii mainilor cu grasime proprie sau acid hialuronic, pentru umplerea zonelor ridate si cutate, acoperirea vaselor de sange si a tendoanelor, dar si pentru imbunatatirea in timp a calitatii pielii, cu substante de umplere - acidul hialuronic sau polilactic, tratamentul cu laser, peelingul chimic superficial, scleroterapie, mezoterapie PRP.
Transpiratia excesiva a palmelor (hiperhidroza) poate fi o conditie medicala care afecteaza viata personala si profesionala, facand dificila interactiunea cu ceilalti sau indeplinirea unor anumite sarcini, injectiile cu toxina botulinica si terapia cu laser s-a demonstrat a fi eficiente, minim-invazive si de lunga-durata in multe cazuri.
Expertii in frumusete Cronos Beauty si Cronos Institute vor oferi pacientului cele mai bune solutii, individualizate, pentru tratarea in cabinet, dar si pentru ingrijirea acasa cu produsele profesionale din Cronos Shop

Noutati / Cronos blog

La Cronos Med by dr. Constantin Stan terapiile #AuGustdeFrumusete
Nu degeaba luna August se numeste chiar asa. Pentru ca are gust! Este luna din an in care natura ne binecuvanteaza cu legume si fructe pline de savoare si vitamine infinite. 
Amalia, 100 de zile de dieta si -24 de kilograme: “Am facut o calatorie care mi-a aratat cat de puternica sunt.” 
In ultimii patru ani, am pus mai mult de 30 de kilograme si am continuat sa cresc intr-un ritm care ma facuse un martor fara putere la propria mea alunecare spre obezitate. 
Amalia, dupa inca aproape o saptamana de dieta oloproteica: “Nu mi-a fost foame in nicio zi”
A mai trecut o saptamana din cura oloproteica si asa cum spuneam, va povestesc cum a fost. A fost prima saptamana de multi ani incoace in care nu mi-a fost foame in nicio zi.
Arata butoanele
Ascunde butoanele