drstan

dr.constantin stan

unul dintre chirurgii plasticieni de top ai lumii, este fondatorul grupului de clinici Cronos Med, Cronos Beauty, Cronos Diet.

unul dintre chirurgii plasticieni de top ai lumii,
este fondatorul grupului de clinici Cronos Med, Cronos Beauty, Cronos Diet.

Inventatorul pensei mono Elman Stan si al implanturilor mamare Diagon Gel4Two, cele mai stabile proteze din lume, al sistemului computerizat de consultatii si masurare a pacientului in augmentarile mamare, precum si al celei mai avansate tehnologii de microneedling, Cronosderm.
Mai multe tehnici ii sunt atribuite dr. Stan, atat in chirurgia sanului, cat si in cea faciala, de la tehnica multiplane la minival invasive vertical anchor lift si gliding eye brow lift.
Dr. Constantin Stan are peste zece 10.000 interventii in cei 30 de ani de practica medicala inceput in centrul de la Bacau. Si de aproape 1.000 de participari cu prezentari la congrese si conferinte internationale, webinarii si workshop-uri de chirurgie plastica.
interventii
ani de practica
prezentari
Este considerat chirurgul cu ea mai vasta experienta in protezele anatomice.
Absolvent de medicina Magna Cum Laude la Iasi, cu master in chirurgie estetica la Milano si doctorat, are dubla speciaizare, in Chirurgia Plastica si Reconstructiva sub indrumarea prof. dr. Ioan Lascar, la Spitalul de Urgenta Floreasca, si in ORL, sub coordonarea prof. dr. Dorin Hociota. Este membru al Societatii Romane de Chirurgie Plastica si Reconstructiva, al Societatii Franceze de Chirurgie Estetica, ISAPS, IPRAS, ASAPS.
Tine constant cursuri pentru tinerii chirurgi ai lumii, este de altfel unul dintre cei mai activi medici in zona educatiei.

Pentru imbunatatirile aduse chrirugiei estetice, dr. Stan a fost premiat de Societatea Japoneza de Chirurgie Plastica, de cea sud-americana, dar si de ISAPS si IMCAS.

PROGRAMATI O CONSULTATIE

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a message.