Dr.Crenguta Coman

dr.crenguta coman

Dr. Crenguta Coman, chirug plastician, a terminat Medicina la Bucuresti in 1999, iar din 2001, dupa examenul de rezidentiat, a devenit medic rezident chirurgie plastica, o specialitate pe care si-a dorit sa o practice dintotdeauna. In cei sase ani de rezidentiat, la Spitalul Clinic de Urgenta Universitar si Spitalul Clinic de Urgenta de Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri, a invatat tehnicile chirurgicale de baza pentru a putea rezolva cazurile de urgenta, dar si cronice.

A activat apoi la spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni. Cazurile complexe tratate in aceasta perioada au stat la baza experientei de astazi. Din 2012 pana in 2017 a lucrat in cadrul sectiei clinice de Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva a Spitalului Clinic de Urgenta Sf. Ioan, devenind medic primar in 2013.

Pasiunea pentru microchirurgie a condus si la finalizarea tezei de doctorat in chirurgia plastic, iar experienta dobandita in cadrul Spitalului Chang Gung Memorial din Taipei, Taiwan sub indrumarea profesorului Fu Chan Wei si a echipei sale, a contribuit esential la rezolvarea multor cazuri complicate de microchirurgie reconstructiva.

Unul dintre chirurgii tineri, este un medic care crede în empatie si intr-o relatie stransa cu pacientii. Are propria tehnica si tehnologie, unice în România, in liposuctie si liposculptura 4D.

Cu pregatire in Asia si SUA, e singura din Romania care trateaza chirurgical minim invaziv lipoedem-ul, cu recuperare in doar cateva zile.

PROGRAMATI O CONSULTATIE

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a message.