Shop si hol

Important pentru pacientii Cronos Med

Avem o pandemie care pune la incercare Romania si intreaga omenire, avem stare de urgenta, e important sa fim responsabili si sa avem grija de sanatatea noastra si a celorlalti. Primeaza viata, iar personalul medical ar trebui sa fie cel care intelege cel mai bine acest principiu, ca atare am decis suspendarea pentru cel putin o saptamana a interventiilor cu caracter estetic, dar si a celorlalte proceduri, consultatii sau programe din clinicile Cronos Med si Cronos Beauty. Este recomandarea Societatii Internationale de Chirugie Plastica, a celei romane, dar si a colegilor nostri de pe toate continentele, fie ca sunt in zone rosii, cu focar mare COVID-19, precum Italia sau Coreea de Sud, fie in tari mai putin afectate, dar cu stari de urgenta impuse de autoritati, precum Statele Unite ale Americii.

Este esential sa protejam sanatatea pacientilor, a intregului personal si apropiatilor tuturor acestora. Sa nu uitam ca vorbim de un virus extrem de contagios, care pune lumea medicala la grea incercare. Nu ezitati insa sa ne contactati. Suntem cu toti specialistii nostri pe receptie ca si pana acum. Vom trata cu prioritate si in conditii de maxima siguranta urgentele, cazurile post operatorii. Dr. Constantin Stan si ceilalti chirurgi Cronos Med stau la dispozitia pacientilor nostri. La fel, specialistii dermatologi, nutritionisti, endocrinologi, terapeutii si cosmetologii Cronos Med si Cronos Beauty.

Ne intalnim zilnic pe platformele sociale cu informatii utile, sfaturi de sanatate si de beauty, sesiuni de Q&A, scrieti-ne pe Facebook si pe Instagram, sunati-ne la numarul nostru de telefon 021 90 97 pentru clinicile din Bucuresti, sau Cronos Med – Bacau (CMS), 9 Mai, nr. 32, clinica de chirurgie estetica: +40 722 567 689 | +40 740 004 241.
Multa sanatate, sa ne revedem cu bine!

Noutati / Cronos Blog

Liftingul facial cu fire Aptos – o alternativa de succes la varianta chirurgicala
Pe masura ce inaintam in varsta, tesutul cutanat isi pierde din elasticitate si devine mai subtire, zonele cele mai afectate fiind obrajii, sprancenele, zona mandibulara si gatul
Augmentarea Mamara – Ce ar trebui sa stiti inainte sa va decideti?
„Veche” de mai bine de 50 de ani, augmentarea mamara continua sa detina locul intai in topul procedurilor cosmetice.
Despre stil de viata si alimentatie
cu Andreea Raicu
Mezoterapia cu PRP, un tratament inovativ
Cum venim de hac transpiratiei excesive cu ajutorul botoxului?
Tratarea acneei cu ajutorul laserului
Ce este capsula contractila si cum poate fi rezolvata aceasta problema?
Cum difera standardele de frumusete din Europa de cele din America?
Care este misiunea chirurgului plastician?
Care este secretul unui profil perfect?
Dr. Mario Pelle Ceravolo despre Dr Constantin Stan

Dr. Mario Pelle Ceravolo descrie relatia cu dr. Constantin Stan intr-o pauza de la Cursul International de Chirurgie Plastica de la Salò, Italia. Pe scurt: prietenie, provocare, competitie, evolutie profesionala.
Planul de tratament pentru varice
Dr. Omar Abu-Bakr


Dr. Omar Abu-Bakr, Medic Specialist Flebologie si Chirurgie Generala, din echipa Cronos Day Surgery, explica planul de tratament pentru varice.
Thomas Biggs

Cele mai bune implanturi mamare create de un roman
« Prima ‹ Precedenta 1 3 4 5