Shop si hol

Important pentru pacientii Cronos Med

Avem o pandemie care pune la incercare Romania si intreaga omenire, avem stare de urgenta, e important sa fim responsabili si sa avem grija de sanatatea noastra si a celorlalti. Primeaza viata, iar personalul medical ar trebui sa fie cel care intelege cel mai bine acest principiu, ca atare am decis suspendarea pentru cel putin o saptamana a interventiilor cu caracter estetic, dar si a celorlalte proceduri, consultatii sau programe din clinicile Cronos Med si Cronos Beauty. Este recomandarea Societatii Internationale de Chirugie Plastica, a celei romane, dar si a colegilor nostri de pe toate continentele, fie ca sunt in zone rosii, cu focar mare COVID-19, precum Italia sau Coreea de Sud, fie in tari mai putin afectate, dar cu stari de urgenta impuse de autoritati, precum Statele Unite ale Americii.

Este esential sa protejam sanatatea pacientilor, a intregului personal si apropiatilor tuturor acestora. Sa nu uitam ca vorbim de un virus extrem de contagios, care pune lumea medicala la grea incercare. Nu ezitati insa sa ne contactati. Suntem cu toti specialistii nostri pe receptie ca si pana acum. Vom trata cu prioritate si in conditii de maxima siguranta urgentele, cazurile post operatorii. Dr. Constantin Stan si ceilalti chirurgi Cronos Med stau la dispozitia pacientilor nostri. La fel, specialistii dermatologi, nutritionisti, endocrinologi, terapeutii si cosmetologii Cronos Med si Cronos Beauty.

Ne intalnim zilnic pe platformele sociale cu informatii utile, sfaturi de sanatate si de beauty, sesiuni de Q&A, scrieti-ne pe Facebook si pe Instagram, sunati-ne la numerele noastre de telefon. Multa sanatate, sa ne revedem cu bine!

Cronos Med, Aron Cotrus, nr. 57, clinica de proceduri nechirurgicale: +40 725 570 362 | +40 0739 849 160
Cronos Med, Aron Cotrus, nr. 57, clinica de chirurgie estetica: +40 722 567 689 | +40 740 004 241 (pacienti dr. Constantin Stan) si +40 739 849 159
Cronos Med – Bacau (CMS), 9 Mai, nr. 32, clinica de chirurgie estetica: +40 722 567 689 | +40 740 004 241
Cronos Beauty, General Constantin Coanda, nr. 31 (zona Victoriei), clinica de proceduri nechirurgicale: +40 723 033 833

Noutati / Cronos Blog

Stop! Endless Summer at Cronos Med
Noi nu vrem sa incheiem vara asa usor si va indemnam sa va bucurati de voi si de fiecare moment pe care il traiti si faceti din el un hit!
Radiofrecventa Ellman – Terapie non invaziva pentru reintinerirea faciala
Una dintre noutatile cu care am deschis sezonul estival la Cronos Med este terapia de reintinerire faciala non-invaziva cu Radiofrecventa Ellman. Printre nevoile estetice ale pacientilor, de-a lungul timpului, specialistii nostri au identificat ca prioritare laxitatea si calitatea pielii
Cronos Med si Cronos Beauty isi redeschid portile pentru pacienti
Dragi pacienti,
Redeschidem clinicile Cronos Med Bucuresti si Bacau, precum si Cronos Beauty. Ne revedem incepand cu data de 15 mai, la doua luni de la suspendarea temporara a activitatii, in noi conditii, de siguranta maxima pentru pacienti si personalul clinicilor.
 
Cronos Med va propune #HomeBeautyKits
Pentru lunga perioada de izolare si pentru a avea acasa un tratament profesional, eficient si benefic, astfel incat sa dam pielii sanatate, frumusete si imunitate, Cronos Med va propune #HomeBeautyKits, tratamente special concepute si testate de medicii, terapeutii si cosmetologii clinicii. 
Dr. Constantin Stan a donat aparatura de terapie intensiva medicala spitalului din Moinesti
Echipamentele care au fost trimise din clinicile Cronos Med Bacau (Clinica Medical Service) si Bucuresti au ajuns deja la destinatie.
Echipa Cronos Med #StaAcasa si ramane aproape de dumneavoastra in online
Ne e dor de dumneavoastra, speram ca sunteti sanatosi, la fel si cei dragi! Traversam momente delicate si este esential sa le trecem impreuna.
Important pentru pacientii Cronos Med
Avem o pandemie care pune la incercare Romania si intreaga omenire, avem stare de urgenta, e important sa fim responsabili si sa avem grija de sanatatea noastra si a celorlalti.
Cronos Med lanseaza #CronosLips
Mici, mari, subtiri, in forma de inima sau rotunde, buzele ne definesc nu doar aspectul si atractivitatea. Ne ajuta sa vorbim, sa exprimam emotii, sa comunicam si sa sarutam. Cu cat sunt mai bine definite, mai proportionate si mai hidratate, cu atat noi devenim mai frumoase si mai increzatoare.
Frumusetea e Timeless si Priceless la Cronos Med!
Intram in sezonul sarbatorilor, al prieteniei si al cadourilor, dar si al grijii fata de noi insine si cei dragi. Vrem sa stralucim si mai ales vrem sa ne hranim frumusetea din interior in exterior, sa fim glamuroase sau sa facem un dar cu adevarat priceless pentru cineva iubit de noi. 
#FallInLoveWithYou toamna aceasta la Cronos Med by dr. Constantin Stan
Toamna se numara terapiile personalizate la Cronos Med by dr. Constantin Stan, cea mai avansata clinica de medicina estetica!
La Cronos Med by dr. Constantin Stan terapiile #AuGustdeFrumusete
Nu degeaba luna August se numeste chiar asa. Pentru ca are gust! Este luna din an in care natura ne binecuvanteaza cu legume si fructe pline de savoare si vitamine infinite. 
Amalia, 100 de zile de dieta si -24 de kilograme: “Am facut o calatorie care mi-a aratat cat de puternica sunt.” 
In ultimii patru ani, am pus mai mult de 30 de kilograme si am continuat sa cresc intr-un ritm care ma facuse un martor fara putere la propria mea alunecare spre obezitate. 
Amalia, dupa inca aproape o saptamana de dieta oloproteica: “Nu mi-a fost foame in nicio zi”
A mai trecut o saptamana din cura oloproteica si asa cum spuneam, va povestesc cum a fost. A fost prima saptamana de multi ani incoace in care nu mi-a fost foame in nicio zi.
Cronos Med prezinta LPG Alliance, platforma medicala care are grija si de sanatatea si de frumusetea noastra
Nu doare, dar reduce durerea cel putin la jumatate. Trateaza fibroza, edemele, inflamatiile si tensiunile musculare, dar si cicatricile. Maseaza si stimuleaza colagenul de peste doua ori mai mai mult. Accelereaza reducerea tesutului adipos si amelioreaza semnificativ celulita
Amalia, primele zile de dietoterapie: „Din ziua a treia, am inceput sa fiu foarte zen”
Prima saptamana din dietoterapia oloproteica inceputa de Amalia la Cronos Med, cu asistenta autorului sau, dr. Giuseppe Castaldo, si a medicului nutrionist Ruxandra Plesea, se apropie de final. Cum? Ne spune Amalia, care are in fata inca trei saptamani din aceasta faza a terapiei… De citit si de pus deoparte:
Arata butoanele
Ascunde butoanele