TRATAMENTE HIDRATARE PROFUNDA DR. BABOR

Pielea deshidratata, lipsita de stralucire si elasticitate poate fi tratata cu ajutorul gamei profesionale Dr. Babor. Beauty Expert-ul Cronos Institute este specializat pe aceste tipuri de tratamente care constau in curatarea profunda a porilor cu peeling-uri cu acizi si masajul de drenaj limfatic ce vine in completarea intergului tratament. Produsele Dr. Babor, folosite de Beauty Expert-ul Cronos Med, au fost dezvoltate de biochimistul german Dr. Michael Babor acum peste 60 de ani, si au intrat in categoria produselor spa de lux, gratie standardului ridicat la care se ridica toata gama lor de produse. Aceste tratamente sunt personalizate pentru problemele pe care le are tenul fiecarui pacient, in parte.
tratamente_hidratare
tratament_biorevitalizare

TRATAMENT ANTIAGING CRONOSDERM

Tenul care a ajuns la maturitate, incepand cu 30 de ani, trebuie sa fie sustinut din exterior, la fel de mult cum este sustinut si din interior. Biorevitalizarea CRONOSDERM consta in furnizarea substantelor active necesare structurii pielii, prin microintepaturi, pentru stimularea secretiei de colagen si elastina. CRONOSDERM este un tratament anti-aging dezvoltat de dr. Constantin Stan, perfect pentru persoanele care au riduri superficiale si linii fine, indicat tenurilor seboreice, lipsite de fermitate, densitate si luminozitate, si pentru pacientii care au cicatrice post acneeice. Pielea va capata instant un aspect intinerit, proaspat si revigorat.

EPILARE DEFINITIVA

Am ales tehnologia Stardust Med pentru indepartarea permanenta a firelor de par nedorite, pentru pacientii Cronos Med si Cronos Beauty. Stardust Med este sistemmul ce ofera pacientilor nostri un tratament rapid, sigur, nedureros si foarte eficient.

Stardust Med imbina toate cele trei tehnologii disponibile pentru epilarea definitiva, laserul dioda, alexandrit si Nd:YAG. Aplicarea luminii se face printr-o miscare continua la o intensitate medie care ia mai putin timp decat varianta de aplicare pulsata a luminii. Mai mult, durerea si disconfortul asociate celorlalte tehnologii laser dispar cu desavarsire in cazul Stardust Med

Laserul medical StardustMed poate fi folosit pe orice tip de piele, atat pe cea foarte deschisa la culoare, cat si pe cea bronzata, care pana acum nu corespundea indicatiilor de epilare definitiva. Acest laser poate fi folosit cu succes si pentru acele zone inaccesibile laserelor obisnuite, incluzand narile, sprancenele si urechile.
CITESTE MAI DEPARTE
epilare_definitiva