Membre

FESE
Putine sunt persoanele cu adevarat multumite de forma posteriorului lor. Fesele reprezinta un simbol al feminitatii, alaturi de sani, si o arma a seductiei care necesita intreaga atentie.

Cronos Med intelege importanta acestui aspect si a dezvoltat o serie de tehnici menite sa ofere cele mai bune rezultate - de la cele chirurgicale, la cele non-chirurgicale: liposuctie, lipotransfer, augmentare fesiera cu implanturi, lifting cu fire APTOS, mezoterapie anticelulitica, Endermologie Cellu M6 sau criolipoliza.

Implanturile sunt cele mai potrivite pentru pacientii care vor sa aiba un posterior bine definit, in special pentru cei cu tesut adipos limitat. Persoanele care isi doresc fese mai pline si mai rotunjite pot opta pentru o augmentare fesiera care foloseste transferul de grasime, pentru a da volum, fara a se apela la implanturi. Liposuctia este folosita in mod curent in procesul de sculptare a zonei inconjuratoare si pentru colectarea grasimii care trebuie injectata.

Pielea in exces si grasimea care vin odata cu imbatranirea, factorii ereditari sau scaderea dramatica in greutate in zona muschilor gluteali pot fi eliminate cu ajutorul unui lifting fesier.

Prin abordarea integrativa a nevoilor pacientului, clinicile Cronos Med garanteaza obtinerea rezultatelor perfecte.
O consultatie initiala cu specialistul Cronos Med este punctul de pornire pentru evaluarea asteptarilor pacientului si pentru stabilirea planului personalizat de actiune. Consultatia include toate detaliile legate de procedura care va fi aleasa in final.

Noutati / Cronos blog

Echipa Cronos Med #StaAcasa si ramane aproape de dumneavoastra in online
Ne e dor de dumneavoastra, speram ca sunteti sanatosi, la fel si cei dragi! Traversam momente delicate si este esential sa le trecem impreuna.
Important pentru pacientii Cronos Med
Avem o pandemie care pune la incercare Romania si intreaga omenire, avem stare de urgenta, e important sa fim responsabili si sa avem grija de sanatatea noastra si a celorlalti.
Cronos Med lanseaza #CronosLips
Mici, mari, subtiri, in forma de inima sau rotunde, buzele ne definesc nu doar aspectul si atractivitatea. Ne ajuta sa vorbim, sa exprimam emotii, sa comunicam si sa sarutam. Cu cat sunt mai bine definite, mai proportionate si mai hidratate, cu atat noi devenim mai frumoase si mai increzatoare.
Arata butoanele
Ascunde butoanele