Membre

FESE
Putine sunt persoanele cu adevarat multumite de forma posteriorului lor. Fesele reprezinta un simbol al feminitatii, alaturi de sani, si o arma a seductiei care necesita intreaga atentie.

Cronos Med intelege importanta acestui aspect si a dezvoltat o serie de tehnici menite sa ofere cele mai bune rezultate - de la cele chirurgicale, la cele non-chirurgicale: liposuctie, lipotransfer, augmentare fesiera cu implanturi, lifting cu fire APTOS, mezoterapie anticelulitica, Endermologie Cellu M6 sau criolipoliza.

Implanturile sunt cele mai potrivite pentru pacientii care vor sa aiba un posterior bine definit, in special pentru cei cu tesut adipos limitat. Persoanele care isi doresc fese mai pline si mai rotunjite pot opta pentru o augmentare fesiera care foloseste transferul de grasime, pentru a da volum, fara a se apela la implanturi. Liposuctia este folosita in mod curent in procesul de sculptare a zonei inconjuratoare si pentru colectarea grasimii care trebuie injectata.

Pielea in exces si grasimea care vin odata cu imbatranirea, factorii ereditari sau scaderea dramatica in greutate in zona muschilor gluteali pot fi eliminate cu ajutorul unui lifting fesier.

Prin abordarea integrativa a nevoilor pacientului, clinicile Cronos Med garanteaza obtinerea rezultatelor perfecte.
O consultatie initiala cu specialistul Cronos Med este punctul de pornire pentru evaluarea asteptarilor pacientului si pentru stabilirea planului personalizat de actiune. Consultatia include toate detaliile legate de procedura care va fi aleasa in final.

Noutati / Cronos blog

2021 CRONOS AUTUMN SPECIALS
Dupa o vara in care ne-am bucurat de libertate si natura, ne intoarcem mai motivati ca oricand sa avem grija de noi si de timpul nostru. Echipa Cronos Med va propune programele speciale Fix Your Face & Fix Your Body – 2021 Cronos Autumn Specials, gandite in mixuri de terapii non si minim invazive, in intervale de timp precise, astfel incat sa stiti clar cat va trebuie pentru un look&feel asa cum vi le doriti!
CRONOS SUMMER COLLECTION
Fiti fresh, glowing, en vogue, step into our unique, pret-a-porter and stylish summer beauty treats collection.
NEXT S.TEP IN BEAUTY BY UNIVERSKIN
Universkin a lansat in Romania, la Cronos Med by dr. Constantin Stan, S.TEP, sistemul de microneedling next level al momentului. De ce next level? Pentru ca este prima procedura estetica de microinjectare 100% personalizata si adaptata nevoilor pacientului,