Membre

FESE
Putine sunt persoanele cu adevarat multumite de forma posteriorului lor. Fesele reprezinta un simbol al feminitatii, alaturi de sani, si o arma a seductiei care necesita intreaga atentie.

Cronos Med intelege importanta acestui aspect si a dezvoltat o serie de tehnici menite sa ofere cele mai bune rezultate - de la cele chirurgicale, la cele non-chirurgicale: liposuctie, lipotransfer, augmentare fesiera cu implanturi, lifting cu fire APTOS, mezoterapie anticelulitica, Endermologie Cellu M6 sau criolipoliza.

Implanturile sunt cele mai potrivite pentru pacientii care vor sa aiba un posterior bine definit, in special pentru cei cu tesut adipos limitat. Persoanele care isi doresc fese mai pline si mai rotunjite pot opta pentru o augmentare fesiera care foloseste transferul de grasime, pentru a da volum, fara a se apela la implanturi. Liposuctia este folosita in mod curent in procesul de sculptare a zonei inconjuratoare si pentru colectarea grasimii care trebuie injectata.

Pielea in exces si grasimea care vin odata cu imbatranirea, factorii ereditari sau scaderea dramatica in greutate in zona muschilor gluteali pot fi eliminate cu ajutorul unui lifting fesier.

Prin abordarea integrativa a nevoilor pacientului, clinicile Cronos Med garanteaza obtinerea rezultatelor perfecte.
O consultatie initiala cu specialistul Cronos Med este punctul de pornire pentru evaluarea asteptarilor pacientului si pentru stabilirea planului personalizat de actiune. Consultatia include toate detaliile legate de procedura care va fi aleasa in final.

Noutati / Cronos blog

La Cronos Med by dr. Constantin Stan terapiile #AuGustdeFrumusete
Nu degeaba luna August se numeste chiar asa. Pentru ca are gust! Este luna din an in care natura ne binecuvanteaza cu legume si fructe pline de savoare si vitamine infinite. 
Amalia, 100 de zile de dieta si -24 de kilograme: “Am facut o calatorie care mi-a aratat cat de puternica sunt.” 
In ultimii patru ani, am pus mai mult de 30 de kilograme si am continuat sa cresc intr-un ritm care ma facuse un martor fara putere la propria mea alunecare spre obezitate. 
Amalia, dupa inca aproape o saptamana de dieta oloproteica: “Nu mi-a fost foame in nicio zi”
A mai trecut o saptamana din cura oloproteica si asa cum spuneam, va povestesc cum a fost. A fost prima saptamana de multi ani incoace in care nu mi-a fost foame in nicio zi.
Arata butoanele
Ascunde butoanele