EXPERTI

cronosmed-Dr.-Constantin-Stan0

Dr. Constantin Stan

Director General
Medic Specialist Chirurgie Estetica Plastica si Reconstructiva

Fondatorul Cronos Med si Chirurg Estetician cu experienta in peste 25 de ani in chirurgia estetica, are dubla specializare in ORL si Chirurgie Cervico-Faciala la Spitalul Panduri, Bucuresti, sub indrumarea Prof. Dr. Hociota, si Chirurgie plastica si reconstructiva la Spitalul de Urgente Floreasca, Bucuresti, sub indrumarea Prof. Dr. Ioan Lascar.

Este creatorul implanturilor mamare de ultima generatie, cu invelis din polituretan, este membru activ al societatilor internationale de chirurgie estetica, plastica si reconstructiva si chirurgul cu cea mai mare experienta din lume, in folosirea protezelor cu 2 tipuri de gel siliconic.

CITESTE MAI DEPARTE
cronosmed-Dr.-Ina-Sosoaca0

Dr. Ina Sosoaca

Medic Specialist Dermatologie

Medic Specialist Dermatologie si Medicina Estetica, doctor cu vasta experienta in tratamente invazive si non-invazive (mezoterapie, biorevitalizare, substante de umplere, PRP, toxina botulinica, peeling chimic, fire biodegradabile, laser ablativ si fractional), creator si sustinator de cursuri cu metode si tehnici personale in Medicina estetica.
cronosmed-Dr.-Olga-Melnic0

Dr. Olga Melnic

Medic Specialist Dermatolog

Medic cu dubla specializare in Oftalmologie si Dermatologie, absolventa a numeroase cursuri post-universitare in oftalmologie si perfectionare in Medicina Estetica, cu experienta in proceduri estetice non-invazive pentru zona perioculara si tratamente injectabile pentru ten si corp.
Dr-Anca400_430

Dr. Anca Oprescu

Medic Specialist Chirurgie Plastica, Estetica si Reconstructiva

Medic absolvent al Programului European de Microchirurgie al Universitatii Autonome Barcelona si al programului de Chirurgie Estetica Akademikliniken Suedia.
cronosmed-Dr.-Gabriel_Mazilu

Dr. Gabriel Mazilu

Medic Specialist Chirurgie Plastica,
Microchirurgie Reconstructiva si Estetica
cronosmed-Dr.-Irina-Lalu0

Dr. Irina Lalu

Medic Primar ATI

Medic Specialist Anestezie si Terapie Intensiva.
cronosmed-Dr.-Ana-Craciun0

Dr. Ana Craciun

Medic Rezident Chirurgie
Arata butoanele
Ascunde butoanele