EXPERTI

cronosmed-Dr.-Constantin-Stan0

Dr. Constantin
Stan

Director General
Medic Specialist Chirurgie Estetica Plastica si Reconstructiva
Fondatorul Cronos Med si Chirurg Estetician cu experienta de peste 25 de ani in chirurgia estetica, are dubla specializare in ORL si Chirurgie Cervico-Faciala la Spitalul Panduri, Bucuresti, sub indrumarea Prof. Dr. Hociota, si Chirurgie plastica si reconstructiva la Spitalul de Urgente Floreasca, Bucuresti, sub indrumarea Prof. Dr. Ioan Lascar.

Este creatorul implanturilor mamare de ultima generatie, cu invelis din polituretan, este membru activ al societatilor internationale de chirurgie estetica, plastica si reconstructiva si chirurgul cu cea mai mare experienta din lume, in folosirea protezelor cu 2 tipuri de gel siliconic la peste 2.500 de paciente. 
CITESTE MAI DEPARTE
Dr.Radu Panturu

Dr. Radu
Panturu

Medic Specialist Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva
Dr. Panturu a absolvit medicina la Targu-Mures in 2008 si a urmat rezidentiatul tot acolo si la Spitalul de Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri Bucuresti, precum si un stagiu de pregatire in chirurgie plastica la Spitalul American din Istanbul. La Spitalul Clinic Universitar de Urgenta din Targu Mures, s-a specializat in tratamentul chirugical si gestionarea unor cazuri critice de urgenta in chirugie plastica precum si in cazuri dificile de reconstructie chirurgicala post-traumatica si postexcizionala.

Din familie de medici, dr. Panturu e pasionat de medicina din copilarie. E membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticienti din Romania, General Medical Council UK, ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgeons), IPRAS (International Confederation of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery), ISDS (International Society for Dermatology Surgery). Are stagii internationale la Milano, Bergamo, Paris, Monaco, Praga, Viena, Budapesta, Londra, Istanbul. Este specializat in rinoplastii, augmentari mamare, liposcutii si ginecomastii.

CITESTE MAI DEPARTE
Dr.Mihaela Dancaescu

Dr. Mihaela
Dancaescu

Medic Specialist Chirurgie Plastica, Estetica si Reconstructiva
Dr. Dancaescu se remarca prin abordarea umana a fiecarui pacient si atentia la fiecare detaliu al interventiilor si procedurilor efectuate. Dr. Dancaescu a venit in 2018 in echipa de chirurgie a dr. Constantin Stan, unde a deprins cele mai avansate tehnici in chirurgia estetica si a continuat sa le perfectioneze pe cele microchirurgicale pentru operatiile reconstructive.

Practica in Spitalul de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu a ajutat-o dr. Mihaela Dancaescu sa dezvolte componenta puternic empatica in comunicarea medic-pacient. Colaborarea cu medicii chirurgi care ii sunt mentori au facut-o martora unor premiere medicale pentru Romania, in chirugia sanului, dar si in reconstructia complexa a penisului cu tesut propriu. Dintre interventiile reconstructive, reparatorii si plastice, dr. Dancaescu are o pasiune aparte pentru rinoplastii, otoplastii, blefaroplastii si labioplastii.
CITESTE MAI DEPARTE
Dr.Crenguta Coman

Dr. Crenguta
Coman

Medic Primar Chirurgie Plastica si Reconstructiva
Chirurg plastician, dr. Coman a terminat Medicina la Bucuresti in 1999, iar din 2001, a devenit medic rezident chirurgie plastica, o specialitate pe care si-a dorit sa o practice dintotdeauna. In cei sase ani de rezidentiat, la Spitalul Clinic de Urgenta Universitar si Spitalul Clinic de Urgenta de Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri, a invatat tehnicile chirurgicale de baza pentru a putea rezolva cazurile de urgenta, dar si cronice.

A activat apoi la spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni. Cazurile complexe tratate in aceasta perioada au stat la baza experientei de astazi. Din 2012 pana in 2017 a lucrat in cadrul sectiei clinice de Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva a Spitalului Clinic de Urgenta Sf. Ioan, devenind medic primar in 2013. Pasiunea pentru microchirurgie a condus si la finalizarea tezei de doctorat in chirurgia plastic, iar experienta dobandita in cadrul Spitalului Chang Gung Memorial din Taipei, Taiwan sub indrumarea profesorului Fu Chan Wei si a echipei sale, a contribuit esential la rezolvarea multor cazuri complicate de microchirurgie reconstructiva. Unul dintre chirurgii tineri, este un medic care crede in empatie si intr-o relatie stransa cu pacientii. Are propria tehnica si tehnologie, unice in Romania, in liposuctie si liposculptura 4D. Cu pregatire in Asia si SUA, e singura din Romania care trateaza chirurgical minim invaziv lipoedem-ul, cu recuperare in doar cateva zile

CITESTE MAI DEPARTE
dr_mahmoud_daoud_exp

Dr. Mahmoud
Daoud

Medic specialist Otorinolaringologie si Chirurgie Cervico-Faciala
Nascut in Arabia Saudita, cu dubla centatenie, iordaniana si britanica, dr. Mahmoud Daoud a urmat medicina la Bucuresti. Ulterior s-a mutat in Regatul Unit vreme de zece ani. In Anglia a si profesat, a si studiat.
S-a specializat in otorinolaringologie si chirurgie faciala la Royal College of Surgeons England. In prezent isi pregateste doctoratul in reconstructia valvei nazale la Institutul Prof. Dr. Dorin Hociota si face parte din echipa de chirurgie a dr. Constantin Stan la Cronos Med Bucuresti si Bacau.

Dr. Daoud a avut numeroase training-uri internationale, a fost selectat pentru o bursa la Academia Europeana pentru Reconstructie si Chirurgie Faciala, unde a profesat alaturi de cei mai buni chirurgi din toata lumea. Cu practica atat in Marea Britanie, cat si in Turcia, a publicat capitole intregi legate de rinoplastie, lifting facial si interventiile chirurgicale asupra fetei imbatranite in lucrari de prestigiu, precum cele universitare de la Oxford. De la rinoplastie, la septoplastie, blefaroplastie, liftinguri faciale, otoplastie, dr. Daoud este pasionat de toate interventiile si procedurile medicale si estetice, reparatorii de la nivelul fetei si gatului.

CITESTE MAI DEPARTE
Dr.Angelica Banu

Dr. Angelica
Banu

Medic Specialist Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva
Chirurg plastician, dr. Angelica Banu are o experienta profesionala vasta in interventiile chirurgicale estetice meticuloase, dar si in dignosticarea si tratamentul traumatismelor, tumorilor de parti moi, arsurilor, infectiilor extinse de parti moi, plagilor cronice si escarelor de decubit.

  Este pasionata de liftingul sprancenelor, blefaroplastie superioara si inferioara, rinoplastie, injectare de grasime proprie, augmentarea buzelor cu grefon dermo-grasos sau injectare de grasime proprie, liftingul buzei superioare, corectia urechilor decolate, lifting de brate, spate si coapse, lipoaspiratie, ginecomastie, chirurgia organelor genitale feminine si masculine. Membru activ al Asociatiei Chirurgilor Plastici din Romania, EBOPRAS, al celei de Tratament Modern al Plagilor, a terminat medicina la Sibiu, unde a facut si stagiatura, pentru ca apoi sa umeze rezidentiatul si sa devina medic specialist la Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti. Este bursiera la Akademikliniken Stockholm, Suedia.

CITESTE MAI DEPARTE
paul_neagu_experti

Dr. Paul
Neagu

Sef de Lucrari U.M.F. “Carol Davila” Bucuresti
Doctor in stiinte medicale
Medic specialist Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva
Medic specialist in Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva la spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti, dr. Paul Neagu preda chirurgia plastica la Universitatea de Medicina Carol Davila. Este doctor in stiinte medicale sub coordonarea prof. dr. Ioan Lascar si are stagii de pregatire in Austria, Italia, Spania, Serbia
OLGA MELNIC

Dr. Olga
Melnic

Medic Specialist Dermatolog
Medic cu dubla specializare in Oftalmologie si Dermatologie, absolventa a numeroase cursuri post-universitare in oftalmologie si perfectionare in Medicina Estetica, cu experienta in proceduri estetice non-invazive pentru zona perioculara si tratamente injectabile pentru ten si corp.
ruxandra_plesea_experti

Dr. Ruxandra
Plesea

Medic Specialist Nutritie, Diabet si Boli de Metabolism
Nascuta in mai 1979, dr. Plesea este specializata in nutritie, diabet si boli metabolice, a urmat Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila si, pana in 2009, a fost medic specialist in medicina de familie. Pasionata de tot ce este legat de stilul de viata sanatos, dr. Plesea a urmat cursuri si a participat si organizat conferinte legate de obezitate, endocrinologie, alimentatie si medicina de familie.

Unul dintre specialistii noului val, Dr. Plesea face evaluari si planuri personalizate de nutritie si mod de viata pentru fiecare dintre pacientii sai. Membra a Societatii Romane de Diabetologie, Boli de Nutritie si Metabolism si a Societatii Academice de Medici de Familie, dr. Plesea a dezvoltat programe de nutritie bazate pe teste genetice, imunologice si de intolerante alimentare.

CITESTE MAI DEPARTE
dr_isabela_botea_exp

Dr. Isabela
Botea

Medic Specialist Radiologie si Imagistica Medicala
Cu suprapecializare in ecografie generala si ecografie interventionala minim invaziva (in special punctii -biopsii mamare sau punctii aspirative tiroidiene), dr. Botea s-a specializat si a lucrat timp de trei ani la Istituto Clinico Humanitas, Milano cel mai mare spital privat din Italia, acumuland o semnificativa experienta profesionala, sub directa indrumare a Sefului Departamentului de Ecografie Generala si Interventionala, dr. Paola Magnoni.

In Italia a bifat peste 4.500 de examene anuale pe o gama larga de tipuri de ecografii, inclusiv parti moi, san, muculo-scheletal, osteo-articular, ecografie endocavitara (transvaginala si transrectala pentru prostata). In prezent are peste 1.000 de biopsii efectuate, deci o experienta semnificativa in ecografia interventionala, respectiv, punctie aspirativa tiroidiana, punctie biopsie tumorala pentru noduli mamari, ganglioni, parto moi, biopsie hepatica, infiltratii eco-ghidate in ortopedie/ reumatologie etc.. Este pasionata si dedicata, in prezent, de ecografia generala si interventionala, in special de imagistica sanului.

CITESTE MAI DEPARTE
dr_alina_sarbu_exp

Dr. Alina
Sirbu

Medic Specialist Obstetrica - Ginecologie
Ginecologie Estetica
Dr. Sirbu face parte din Societatea de Obstetrica si Ginecologie si din cea de Chirurgie Minim Invaziva Ginecologica avand specializare in ultrasonografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie ginecologica, colposcopie, histeroscopie.
Andrea_Gheorghe_exp

Dr. Andreea
Gheorghe

Medic Specialist Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva


cronosmed-Dr.-Irina-Lalu0

Dr. Irina
Lalu

Medic Primar ATI
Medic Primar Anestezie si Terapie Intensiva.
dr_eugen_olineac_exp copy

Dr. Eugeniu
Oleineac

Medic Specialist ATI


Dr.Manuela Filipescu

Dr. Manuela
Filipescu

Medic Specialist ATI


Dr.Oana Cuesdanu

Oana
Cuesdeanu

Psihoterapeut
Cu o experienta de peste 16 ani in psihologie si psihoterapie, Oana Cuesdeanu s-a alaturat echipei Cronos Med dupa ce s-a mutat de la Targu Mures la Bucuresti. La Mures a fondat Centrul de Psihoterapie Pozitiva Positum4Mures. Este trainer international in psihoterapie Pozitiva si Transculturala acreditat de APP si WAPP, membra WAPP (World Association for Positive Psychotherapy), a Asociatiei Romane de Studiu a Personalitatii, a Asociatiei pentru Medicina Sexualitatitii si colaborator Psychogen.

“Bisturiul meu sunt cuvintele. Ca psihoterapeut rolul meu este sa tai millimetric scheme cognitive invechite, sa descatusez emotii aparate cu incapatanare de cei care au curaj sa se aseze pe canapea si sa se intrebe: in sufletul meu cum mai e? Ca trainer formez viitori psihoterapeuti care pot duce mai departe aceasta misiune profunda a muncii cu emotia. Mereu mi-am tinut familia aproape si reusim de 20 de ani sa ne modelam relatia de cuplu dupa nevoile noastre. Mi-am invatat copilele ca viata e doar una si merita traita autentic, cu curaj. ”Bine ai venit in familie!” este puntea care a dat sens colaborarii cu dr. Stan si clinica Cronos Med. Este imposibil sa nu te simti instant ”acasa” cand esti primit cu atata profunzime.“

CITESTE MAI DEPARTE
IMPLANTURILE CU SILICON: CE IMPLICA, IN CE CONDITII SE FAC SI CE REZULTATE POTI OBTINE
De zeci de ani incoace, implanturile cu silicon se numara printre cele mai frecvente si solicitate interventii chirurgicale de natura estetica.

RINOPLASTIA: CAND SE FACE, CE PRESUPUNE INTERVENTIA SI CE REZULTATE POTI SA OBTII
Forma si dimensiunea nasului joaca un rol important in fizionomia unei persoane, iar remodelarea nasului reprezinta o procedura des intalnita in clinicile de chirurgie estetica.
LIPOSCULPTURA 4D: TOT CE TREBUIE SA STII DESPRE ACEASTA PROCEDURA
Liposculptura 4D, realizata la Cronos Med cu ajutorul sistemului Body Jet si elaborata de dr. Crenguta Coman
INJECTAREA CU ACID HIALURONIC: AVANTAJE SI TEHNICA DE ADMINISTRARE
Produs de celulele din tesuturile pielii noastre inca din copilarie, cu roul de a oferi hidratare pe cale naturala, acidul hialuronic este o resursa care devine tot mai rara pe masura ce inaintam in varsta.
TERAPIILE INTRAVENOASE: CE SUNT SI CE BENEFICII AU ASUPRA ORGANISMULUI
Industria frumusetii este intr-o continua transformare si cautare a celor mai bune produse si terapii menite sa le ofere atat femeilor, cat si barbatilor, solutii la diferitele probleme
EPILAREA DEFINITIVA CU LASER: CE PRESUPUNE, CUM TE PREGATESTI, COSTURI SI DURATA TRATAMENTULUI
Grija pentru frumusete a fost dintotdeauna o preocupare pentru femei, iar epilarea este una din metodele care te ajuta sa te simti bine in corpul tau.
Ne puteti gasi folosind datele de contact sau prin formularul alaturat.


Adresa
Str. Aron Cotrus nr. 57, Sector 1, Bucuresti

Telefon
021 90 97

Email
hello@cronosmed.com
Va rugam sa completati numele dumneavoastra.
Va rugam sa completati un numar de telefon valid.
Sunt de acord cu Termenii si Conditiile si cu prelucrarea datelor cu caracter personal
Va rugam sa completati mesajul.