Decor 1

Cronos Med si Cronos Beauty isi redeschid portile pentru pacienti

Dragi pacienti,

Redeschidem clinicile Cronos Med Bucuresti si Bacau, precum si Cronos Beauty. Ne revedem incepand cu data de 15 mai, la doua luni de la suspendarea temporara a activitatii, in noi conditii, de siguranta maxima pentru pacienti si personalul clinicilor.  COVID-19 a schimbat lumea si a impus standarde pe care trebuie sa le respectam astfel incat sa impiedicam contractarea si raspandirea virusului. Veti vedea schimbari in triaj, consultatii, tratament, interventii si proceduri.

Daca aveti o programare la una dintre clinicile noastre, este important sa le stiti inainte de a veni la Cronos Med si la Cronos Beauty. Abia asteptam revederea, dar daca va simtiti rau si aveti simptome precum tuse, febra peste 37 de grade Celsius, durere in gat, probleme cu mirosul si gustul, mai bine ramaneti acasa si luati legatura cu medicul de familie.  Nu uitati sa ne anuntati telefonic. Va recomandam masurarea temperaturii si cu o zi inaintea programarii. Va sfatuim ca in prealabil cu cinci zile, dar si o saptamana dupa venirea la clinica, sa stati izolati, protejati, sa nu intrati in contact cu alte persoane.

-  Daca ati fost testat COVID-19, includeti si documentele medicale in dosarul dumneavoastra. Personalul clinicii e de asemenea testat.
- Probabil ca veti veni cu o masca, e important sa stiti ca avem masuri suplimentare de protectie in clinica. De la intrare, veti trece printr-un filtru special de triaj, in care masuram temperatura, si veti primi un kit. Acesta contine halat de unica folosinta, manusi, masca, boneta de protectie si acoperitori de pantofi. Pacientii programati la interventii au de asemenea kit-uri de protectie pre si post operatorii.
- Va rugam sa veniti neinsotiti in clinica. Daca va aduce cineva, trebuie sa ramana in afara clinicii, in masina. Din motive de siguranta, pastram cat mai putine persoane in interior.
  • Incercati sa ajungeti la ora programarii, nu mai devreme, nu mai tarziu, astfel incat sa nu fiti in situatia de a astepta. Stiti deja ca fisele informative pe care le completati sunt complexe.
  • Vor fi si mai detaliate si e important sa parcurgeti toate datele inainte de a semna documentele medicale.
  • Programarile la consultatii si proceduri vor fi la distanta una de cealalta, astfel incat sa igienizam spatiile si sa le sterilizam in permanenta.
  • Fluxul pacientilor va fi diferit, astfel incat in spatiile din clinici sa respectam distantele necesare.
  • Apelati cu incredere la telemedicina, toti medicii nostri fac consiliere medicala la distanta.
  • Tot personalul este instruit si va respecta masurile de protectie, de asemenea va avea un nou echipament care sa respecte standardele de igiena recomandate de autoritati si Organizatia Mondiala a Sanatatii.
  • Vom relua interventiile chirurgicale. Le prioritizam in functie de lista programarilor amanate in aceste doua luni, importanta si urgenta.
  • Personalul din sala de operatii este permanent testat si are incluse in noul echipament special de protectie masti N95, combinezoane, viziere.
  • Cabinetele de la chirurgie, salile de operatii si saloanele sunt sterilizate si igienizate cu tehnologia Novaerus, bazata pe plasma,o tehnologie care nu emite substante chimice, dar distruge agentii patogeni la contact si este activa fara intrerupere.
  • In final, dar nu in ultimul rand, va rugam sa achitati consultatiile si tratamentele cu cardul si nu in numerar. 
Nu ezitati sa luati legatura cu noi la unul dintre numerele de telefon Cronos Med si Cronos Beauty, dar si pe platformele sociale. Suntem disponibili pentru toate solicitarile pe care le aveti. Informarea, siguranta si sanatatea pacientilor nostri sunt prioritare in aceasta perioada.


Va multumim pentru incredere si abia asteptam sa ne revedem sanatosi la Cronos Med si la Cronos Beauty!

Noutati / Cronos Blog

Augmentarea Mamara – Ce ar trebui sa stiti inainte sa va decideti?
„Veche” de mai bine de 50 de ani, augmentarea mamara continua sa detina locul intai in topul procedurilor cosmetice.
Despre stil de viata si alimentatie
cu Andreea Raicu
Mezoterapia cu PRP, un tratament inovativ
Cum venim de hac transpiratiei excesive cu ajutorul botoxului?
Tratarea acneei cu ajutorul laserului
Ce este capsula contractila si cum poate fi rezolvata aceasta problema?
Cum difera standardele de frumusete din Europa de cele din America?
Care este misiunea chirurgului plastician?
Care este secretul unui profil perfect?
Dr. Mario Pelle Ceravolo despre Dr Constantin Stan

Dr. Mario Pelle Ceravolo descrie relatia cu dr. Constantin Stan intr-o pauza de la Cursul International de Chirurgie Plastica de la Salò, Italia. Pe scurt: prietenie, provocare, competitie, evolutie profesionala.
Planul de tratament pentru varice
Dr. Omar Abu-Bakr


Dr. Omar Abu-Bakr, Medic Specialist Flebologie si Chirurgie Generala, din echipa Cronos Day Surgery, explica planul de tratament pentru varice.
Thomas Biggs

Cele mai bune implanturi mamare create de un roman
« Prima ‹ Precedenta 1 3 4 5