Slider_Makeover

Cronos Med Makeover

CRONOS MED da startul provocarii #BodyGoals. Si nu oricum, ci cu ajutor din partea unei echipe formate din patru specialisti in terapii corporale si life coaching. Simona, Alex, Oana si Horatiu sunt cei care ii vor prelua pe pacienti si pe care ii vor ghida in calatoria lor pentru transformarea corporala, dar si emotionala. Obtinerea greutatii optime a devenit prioritara pentru sanatatea noastra, in special in vremurile de acum, asa ca va propunem o abordare holistica pentru a fi in forma maxima. Cronos Med va asteapta deci cu o echipa complexa si completa pentru acest demers.

CINE SUNT CEI PATRU SPECIALISTI?
  • Simona este coordonator de pacienti si cea care ii va indruma pe acestia in fiecare plan de tratament corporal, dar si facial recomandat si se va asigura ca sunt respectate cu strictete.
  • Alex este life coach si cel care pune in ordine stilul de viata al pacientilor. Vorbim de programul de somn, de cel alimentar si de cel care include activitatea fizica.
  • Oana este terapeut Cronos Med si cea care, cu experienta sa, realizeaza toate terapiile cu sistemele noastre de remodelare corporala de ultima generatie. Vorbim de platforma medicala LPG Alliance, aparatul care ingheata grasimea localizat, Clatuu Alpha, si de Ultraformer III, sistemul cu ultrasunete micro si macro focusate care strange pielea lasata si topeste targetat masele adipoase.
  • Horatiu este masoterapeutul si cel care vindeca durerile musculare si detensioneaza corpul prin tehnici speciale de masaj mecanic.
CARE SUNT PROGRAMELE DE TRANSFORMARE CORPORALA BY CRONOS MED?
Abordarea personalizata a fiecarui pacient este fundamentala in orice plan de tratament facut la Cronos Med, iar echipa care se ocupa de Body Makeover a pus la cale trei programe, in functie de target-ul fiecarui pacient.  

1. CRONOS MED MAKEOVER SILVER
Durata: 6 saptamani (o luna si jumatate)
Target: 5 – 10 kg
Cost: 7.800 de lei (pret initial de 9.300 de lei)
Terapii: LPG Alliance (10 sedinte), masaj (sase sedinte), carboxiterapie (sase sedinte), criolipoliza (o sedinta) sau Ultraformer III (o sedinta) si plan alimentar personalizat

2. CRONOS MED MAKEOVER GOLD
Durata: 12 saptamani (trei luni)
Target: 10 – 15 kg
Cost: 15.200 de lei (pret initial de 18.160 de lei)
Terapii: LPG Alliance (20 de sedinte), masaj (12 sedinte), carboxiterapie (12 sedinte), criolipoliza (doua sedinte) sau Ultraformer III (o sedinta) si plan alimentar personalizat

3. CRONOS MED MAKEOVER PLATINUM
Durata: 24 de saptamani (sase luni)
Target: 15 – 30 kg
Cost: 26.400 de lei (pret initial de 31.320 de lei)
Terapii: LPG Alliance (40 de sedinte), masaj (24 de sedinte), carboxiterapie (24 de sedinte), criolipoliza (patru sedinte) sau Ultraformer III (doua sedinte) si plan alimentar personalizat

Toate planurile de transformari ale echipei Cronos Med contin consiliere, anamneze si masuratori foarte detaliate. Fiecare pacient trece printr-o evaluare complexa si intotdeauna asteptarile sunt setate impreuna cu specialistul. Follow-up-ul este facut constant de Simona, patient coordinator, pana cand fiecare pacient ajunge la #BodyGoals.

PROGRAMARI LA: 021 90 97
Va asteptam la Cronos Med pentru o discutie cu specialistii nostri si impreuna veti descoperi care sunt cele mai bune variante pentru dumneavoastra.

Noutati / Cronos Blog

2021 CRONOS AUTUMN SPECIALS
Dupa o vara in care ne-am bucurat de libertate si natura, ne intoarcem mai motivati ca oricand sa avem grija de noi si de timpul nostru. Echipa Cronos Med va propune programele speciale Fix Your Face & Fix Your Body – 2021 Cronos Autumn Specials, gandite in mixuri de terapii non si minim invazive, in intervale de timp precise, astfel incat sa stiti clar cat va trebuie pentru un look&feel asa cum vi le doriti!
CRONOS SUMMER COLLECTION
Fiti fresh, glowing, en vogue, step into our unique, pret-a-porter and stylish summer beauty treats collection.
NEXT S.TEP IN BEAUTY BY UNIVERSKIN
Universkin a lansat in Romania, la Cronos Med by dr. Constantin Stan, S.TEP, sistemul de microneedling next level al momentului. De ce next level? Pentru ca este prima procedura estetica de microinjectare 100% personalizata si adaptata nevoilor pacientului,
The beauty of love. Iubeste by Cronos Med
Iubirea e ce am reinvatat sa traim si sa simtim intr-o lume bulversata de pandemie. Dragostea, grija fata de noi si de cei apropiati ne-au salvat intr-un an cu totul neasteptat. Am intrat in luna iubirii, primavara e aproape, sarbatorim Valentine’s Day si Dragobete si ne pregatim de celebrarea femeii si a renasterii.
Ginecologia Estetica la Cronos Med

Avem bucuria de va anunta ca dr. Alina Sirbu, medic primar obstetrica ginecologie, s-a alaturat echipei Cronos Med a dr. Constantin Stan. 
In intimitate deplina si cu o abordare umana, dr. Sirbu realizeaza consultatii medicale, ecografii, interventii de specialitate, dar si proceduri care sa va redea bucuria si placerea de a va aprecia asa cum meritati.
Beauty New Year
Ofertele iernii la Cronos Med. In beauty we trust, asa ca v-am pregatit o iarna de poveste la Cronos Med. Suntem creatori de frumos, pentru noi Happy New Year devine Beauty New Year.
Timeless Beauty Kit by dr. Constantin Stan
Dupa ce a adus in exclusivitate in Romania dieta Oloproteica si suplimentele profesorului Giuseppe Castaldo, dr. Constantin Stan lanseaza TIMELESS BEAUTY KIT, un concept unic in Romania. BLUE KOLLAGEN, DE:STRESS, DE:TOX, RE:PAIR, RE:NEW, RE:FRESH sunt cele sase suplimente cu formule active, concepute si testate de dr. Constantin Stan si de profesorul Giuseppe Castaldo.
Cronos Med Makeover
CRONOS MED da startul provocarii #BodyGoals. Si nu oricum, ci cu ajutor din partea unei echipe formate din patru specialisti in terapii corporale si life coaching.
Stop! Endless Summer at Cronos Med
Noi nu vrem sa incheiem vara asa usor si va indemnam sa va bucurati de voi si de fiecare moment pe care il traiti si faceti din el un hit!
Radiofrecventa Ellman – Terapie non invaziva pentru reintinerirea faciala
Una dintre noutatile cu care am deschis sezonul estival la Cronos Med este terapia de reintinerire faciala non-invaziva cu Radiofrecventa Ellman. Printre nevoile estetice ale pacientilor, de-a lungul timpului, specialistii nostri au identificat ca prioritare laxitatea si calitatea pielii
Cronos Med si Cronos Beauty isi redeschid portile pentru pacienti
Dragi pacienti,
Redeschidem clinicile Cronos Med Bucuresti si Bacau, precum si Cronos Beauty. Ne revedem incepand cu data de 15 mai, la doua luni de la suspendarea temporara a activitatii, in noi conditii, de siguranta maxima pentru pacienti si personalul clinicilor.
 
Cronos Med va propune #HomeBeautyKits
Pentru lunga perioada de izolare si pentru a avea acasa un tratament profesional, eficient si benefic, astfel incat sa dam pielii sanatate, frumusete si imunitate, Cronos Med va propune #HomeBeautyKits, tratamente special concepute si testate de medicii, terapeutii si cosmetologii clinicii. 
Dr. Constantin Stan a donat aparatura de terapie intensiva medicala spitalului din Moinesti
Echipamentele care au fost trimise din clinicile Cronos Med Bacau (Clinica Medical Service) si Bucuresti au ajuns deja la destinatie.
Echipa Cronos Med #StaAcasa si ramane aproape de dumneavoastra in online
Ne e dor de dumneavoastra, speram ca sunteti sanatosi, la fel si cei dragi! Traversam momente delicate si este esential sa le trecem impreuna.
Important pentru pacientii Cronos Med
Avem o pandemie care pune la incercare Romania si intreaga omenire, avem stare de urgenta, e important sa fim responsabili si sa avem grija de sanatatea noastra si a celorlalti.
1 2 3 5 Următoarea › Ultima »