SANI

Sanii reprezinta feminitate, senzualitate, iar transformarile pe care le sufera acestia inca din adolescenta, cand incep sa se dezvolte, apoi dupa o nastere si pe masura ce imbatranim, pot deveni un real complex. Tehnicile de remodelare si augmentare mamara iti pot oferi decolteul mult visat, iar rochia cu spatele gol, purtata fara sutien isi va putea gasi locul in garderoba
sani
bust

BUST

Atat pentru femei, cat si pentru barbati, partea superioara a corpului reprezinta un atuu, iar anumite imperfectiuni in zona abdomenului sau a pectoralilor pot crea reale complexe. Cu ajutorul solutiilor personalizate si individualizate oferite de specialistii Cronos Med, pacientii isi vor recapata increderea in sine.

ZONA INTIMA

Zonelor intime ale femeilor si ale barbatilor nu li se acorda o atentie deosebita, nefiind la vedere, si pot deveni complexe in viata intima, mai ales daca pacientul considera ca organele sale genitale nu sunt suficient de armonioase.

Chirurgia intima (infantila sau a adultului) este una dintre specialitatile Cronos Hospitals, unde medicii experti vor oferi solutia ideala, tratand personalizat fiecare pacient.

In cazul femeilor, rejuvenarea vaginala presupune combinarea unor proceduri precum vaginoplastia (ingustarea vaginului) si/sau labioplastie ori vulvoplastie (remodeloarea labiilor sau a vulvei). Aceste sunt interventii populare in randul persoanelor care doresc o reconturare dupa nastere, pierdere drastica in greutate sau imbatranire.

In cazul barbatilor, augmentarea penisului sau faloplastia este procedura medicala care poate amplifica permanent lungimea penisului, de obicei cu aproximativ trei centimetri. Marirea circumferintei penisului este cel mai adesea realizata prin transfer de grasime prelevata prin liposuctie din alta zona a corpului si plasata cu ajutorul unei seringi la nivelul preputului; o metoda nou-aparuta foloseste transferul de plasma proprie imbogatita cu trombocite (PRP - Platelet Rich Plasma).

Pentru o multime de alte proceduri ginecologice, tratamente, nasteri etc., specialistii Cronos Hospitals va stau la dispozitie.
Cronos Day Surgery si Cronos Beauty ofera tratamente estetice minim invazive pentru regiunea genitala si perigenitala cu laser Lady Lift si injectarea cu acid hialuronic. Augmentarea punctului G este un procedeu prin care zona punctului G este expusa prin elevare, cu ajutorul fillerelor, in special pe baza de acid hialuronic.

Procedurile chirurgicale sau non-chirurgicale oferite de grupul de clinici Cronos Med au un impact emotional pozitiv semnificativ asupra pacientului.
CITESTE MAI DEPARTE
zona intima