SANI

CORECTIA MAMELOANELOR

Cu toate ca nu sunt la vedere, mameloanele pot reprezenta un complex si pot avea impact important asupra increderii in sine sau in viata intima. Pentru ca acest lucru sa nu reprezinte o problema pe termen lung, pacientele care au mameloane extinse pe o suprafata mare a sanului, prea mici sau aplecate, specialistul poate recomanda o procedura chirurgicala estetica.
In cazul mameloanelor extinse, excesul va fi indepartat, apoi incizia va fi inchisa cu doar cateva cusaturi. Procedura se face sub anestezie locala sau partiala. Centrul mamelonului aplecat se deschide pentru a elibera canalele galactrofe care leaga mamelonul de interior. Pentru aceasta procedura se folosesc cusaturi resorbabile pe interior pentru a proteja mamelonul la exterior, creand forma clasica. Aceste proceduri pot fi combinate cu augmentarea mamara, mastopexie sau reductie mamara.

Noutati / Cronos blog

2021 CRONOS AUTUMN SPECIALS
Dupa o vara in care ne-am bucurat de libertate si natura, ne intoarcem mai motivati ca oricand sa avem grija de noi si de timpul nostru. Echipa Cronos Med va propune programele speciale Fix Your Face & Fix Your Body – 2021 Cronos Autumn Specials, gandite in mixuri de terapii non si minim invazive, in intervale de timp precise, astfel incat sa stiti clar cat va trebuie pentru un look&feel asa cum vi le doriti!
CRONOS SUMMER COLLECTION
Fiti fresh, glowing, en vogue, step into our unique, pret-a-porter and stylish summer beauty treats collection.
NEXT S.TEP IN BEAUTY BY UNIVERSKIN
Universkin a lansat in Romania, la Cronos Med by dr. Constantin Stan, S.TEP, sistemul de microneedling next level al momentului. De ce next level? Pentru ca este prima procedura estetica de microinjectare 100% personalizata si adaptata nevoilor pacientului,