SANI

CORECTIA MAMELOANELOR

Cu toate ca nu sunt la vedere, mameloanele pot reprezenta un complex si pot avea impact important asupra increderii in sine sau in viata intima. Pentru ca acest lucru sa nu reprezinte o problema pe termen lung, pacientele care au mameloane extinse pe o suprafata mare a sanului, prea mici sau aplecate, specialistul poate recomanda o procedura chirurgicala estetica.
In cazul mameloanelor extinse, excesul va fi indepartat, apoi incizia va fi inchisa cu doar cateva cusaturi. Procedura se face sub anestezie locala sau partiala. Centrul mamelonului aplecat se deschide pentru a elibera canalele galactrofe care leaga mamelonul de interior. Pentru aceasta procedura se folosesc cusaturi resorbabile pe interior pentru a proteja mamelonul la exterior, creand forma clasica. Aceste proceduri pot fi combinate cu augmentarea mamara, mastopexie sau reductie mamara.

Noutati / Cronos blog

Echipa Cronos Med #StaAcasa si ramane aproape de dumneavoastra in online
Ne e dor de dumneavoastra, speram ca sunteti sanatosi, la fel si cei dragi! Traversam momente delicate si este esential sa le trecem impreuna.
Important pentru pacientii Cronos Med
Avem o pandemie care pune la incercare Romania si intreaga omenire, avem stare de urgenta, e important sa fim responsabili si sa avem grija de sanatatea noastra si a celorlalti.
Cronos Med lanseaza #CronosLips
Mici, mari, subtiri, in forma de inima sau rotunde, buzele ne definesc nu doar aspectul si atractivitatea. Ne ajuta sa vorbim, sa exprimam emotii, sa comunicam si sa sarutam. Cu cat sunt mai bine definite, mai proportionate si mai hidratate, cu atat noi devenim mai frumoase si mai increzatoare.
Arata butoanele
Ascunde butoanele