SANI

CORECTIA MAMELOANELOR

Cu toate ca nu sunt la vedere, mameloanele pot reprezenta un complex si pot avea impact important asupra increderii in sine sau in viata intima. Pentru ca acest lucru sa nu reprezinte o problema pe termen lung, pacientele care au mameloane extinse pe o suprafata mare a sanului, prea mici sau aplecate, specialistul poate recomanda o procedura chirurgicala estetica.
In cazul mameloanelor extinse, excesul va fi indepartat, apoi incizia va fi inchisa cu doar cateva cusaturi. Procedura se face sub anestezie locala sau partiala. Centrul mamelonului aplecat se deschide pentru a elibera canalele galactrofe care leaga mamelonul de interior. Pentru aceasta procedura se folosesc cusaturi resorbabile pe interior pentru a proteja mamelonul la exterior, creand forma clasica. Aceste proceduri pot fi combinate cu augmentarea mamara, mastopexie sau reductie mamara.

Noutati / Cronos blog

La Cronos Med by dr. Constantin Stan terapiile #AuGustdeFrumusete
Nu degeaba luna August se numeste chiar asa. Pentru ca are gust! Este luna din an in care natura ne binecuvanteaza cu legume si fructe pline de savoare si vitamine infinite. 
Amalia, 100 de zile de dieta si -24 de kilograme: “Am facut o calatorie care mi-a aratat cat de puternica sunt.” 
In ultimii patru ani, am pus mai mult de 30 de kilograme si am continuat sa cresc intr-un ritm care ma facuse un martor fara putere la propria mea alunecare spre obezitate. 
Amalia, dupa inca aproape o saptamana de dieta oloproteica: “Nu mi-a fost foame in nicio zi”
A mai trecut o saptamana din cura oloproteica si asa cum spuneam, va povestesc cum a fost. A fost prima saptamana de multi ani incoace in care nu mi-a fost foame in nicio zi.
Arata butoanele
Ascunde butoanele