Membre

BRATE
Pierderea elasticitatii pielii si a unui volum considerabil de tesut adipos, fie ca urmare a inaintarii in varsta ori a unei interventii bariatrice (tratare a obezitatii) sunt cauzele principale ale laxitatii pielii bratelor. Cateodata, desi liftingul bratelor se refera strict la indepartarea pielii in exces de la nivelul partii superioare a bratelor, se poate recurge si la liposuctie pentru indepartarea unor volume mici de grasime si o remodelare mai precisa.

In functie de particularitatile anatomice ale pacientului, de calitatea pielii si de procentul de piele si grasime in exces, specialistii Cronos Hospitals pun la dispozitie urmatoarele variante: liposuctia, recomandata daca pielea are elasticitatea necesara sa adere la tesutul ramas dupa indepartarea grasimii, brahioplastia cu incizie-limitata, in cazul pielii lasate in partea interioara a bratului, aproape de axila, brahiopalstia standard, daca gradul de piele lasata este mare si se intinde de la subrat, la cot, brahioplastia extinsa, pentru persoanele care au pierdut semnificativ in greutate (printr-un program fizic intens sau o interventie bariatrica), iar faldurile de piele se extind de la cot catre axila si urca pe lateralele pieptului.

Procedurile Cronos Institute si Cronos Beauty de intindere a pielii ofera o altenativa non-chirurgicala la procedurile invazive de corectare a laxitatiii pielii si de imbunatatire a calitatii pielii, cu ajutorul aparatelor: Ultraformer, Vivace, Laser CO2 fractional sau Endermologia cu Cellu M6.

Transpiratia sudoripara excesiva (hiperhidroza axilara) poate fi o conditie medicala care afecteaza viata personala si profesionala, facand dificila interactiunea cu ceilalti, indeplinirea unor anumite sarcini sau purtarea anumitor haine. Injectiile cu toxina botulinica si terapia cu laser s-au demonstrat a fi eficiente, minim-invazive si de lunga-durata in multe cazuri.

Grija pentru epilarea lunara poate fi inlaturata cu aparatura de ultima generatie de epilare definitiva fara durere, Soprano Ice, disponibila la Cronos Beauty.

Noutati / Cronos blog

La Cronos Med by dr. Constantin Stan terapiile #AuGustdeFrumusete
Nu degeaba luna August se numeste chiar asa. Pentru ca are gust! Este luna din an in care natura ne binecuvanteaza cu legume si fructe pline de savoare si vitamine infinite. 
Amalia, 100 de zile de dieta si -24 de kilograme: “Am facut o calatorie care mi-a aratat cat de puternica sunt.” 
In ultimii patru ani, am pus mai mult de 30 de kilograme si am continuat sa cresc intr-un ritm care ma facuse un martor fara putere la propria mea alunecare spre obezitate. 
Amalia, dupa inca aproape o saptamana de dieta oloproteica: “Nu mi-a fost foame in nicio zi”
A mai trecut o saptamana din cura oloproteica si asa cum spuneam, va povestesc cum a fost. A fost prima saptamana de multi ani incoace in care nu mi-a fost foame in nicio zi.
Arata butoanele
Ascunde butoanele