Membre

BRATE
Pierderea elasticitatii pielii si a unui volum considerabil de tesut adipos, fie ca urmare a inaintarii in varsta ori a unei interventii bariatrice (tratare a obezitatii) sunt cauzele principale ale laxitatii pielii bratelor. Cateodata, desi liftingul bratelor se refera strict la indepartarea pielii in exces de la nivelul partii superioare a bratelor, se poate recurge si la liposuctie pentru indepartarea unor volume mici de grasime si o remodelare mai precisa.

In functie de particularitatile anatomice ale pacientului, de calitatea pielii si de procentul de piele si grasime in exces, specialistii Cronos Hospitals pun la dispozitie urmatoarele variante: liposuctia, recomandata daca pielea are elasticitatea necesara sa adere la tesutul ramas dupa indepartarea grasimii, brahioplastia cu incizie-limitata, in cazul pielii lasate in partea interioara a bratului, aproape de axila, brahiopalstia standard, daca gradul de piele lasata este mare si se intinde de la subrat, la cot, brahioplastia extinsa, pentru persoanele care au pierdut semnificativ in greutate (printr-un program fizic intens sau o interventie bariatrica), iar faldurile de piele se extind de la cot catre axila si urca pe lateralele pieptului.

Procedurile Cronos Institute si Cronos Beauty de intindere a pielii ofera o altenativa non-chirurgicala la procedurile invazive de corectare a laxitatiii pielii si de imbunatatire a calitatii pielii, cu ajutorul aparatelor: Ultraformer, Vivace, Laser CO2 fractional sau Endermologia cu Cellu M6.

Transpiratia sudoripara excesiva (hiperhidroza axilara) poate fi o conditie medicala care afecteaza viata personala si profesionala, facand dificila interactiunea cu ceilalti, indeplinirea unor anumite sarcini sau purtarea anumitor haine. Injectiile cu toxina botulinica si terapia cu laser s-au demonstrat a fi eficiente, minim-invazive si de lunga-durata in multe cazuri.

Grija pentru epilarea lunara poate fi inlaturata cu aparatura de ultima generatie de epilare definitiva fara durere, Soprano Ice, disponibila la Cronos Beauty.

Noutati / Cronos blog

Echipa Cronos Med #StaAcasa si ramane aproape de dumneavoastra in online
Ne e dor de dumneavoastra, speram ca sunteti sanatosi, la fel si cei dragi! Traversam momente delicate si este esential sa le trecem impreuna.
Important pentru pacientii Cronos Med
Avem o pandemie care pune la incercare Romania si intreaga omenire, avem stare de urgenta, e important sa fim responsabili si sa avem grija de sanatatea noastra si a celorlalti.
Cronos Med lanseaza #CronosLips
Mici, mari, subtiri, in forma de inima sau rotunde, buzele ne definesc nu doar aspectul si atractivitatea. Ne ajuta sa vorbim, sa exprimam emotii, sa comunicam si sa sarutam. Cu cat sunt mai bine definite, mai proportionate si mai hidratate, cu atat noi devenim mai frumoase si mai increzatoare.
Arata butoanele
Ascunde butoanele