BUST

ABDOMEN

Femeile isi doresc intotdeauna o talie ingusta, fara burta, iar barbatii un abdomen tonifiat si bine conturat. Fie ca acestea sunt semnele unei persoane dinamice sau ca are grija de sanatatea sa, pliurile inestetice care se formeaza in urma stilului de viata sedentar, al dietei necontrolate sau scaderii bruste in greutate, reprezinta un complex major pentru multe persoane.
Specialistii Cronos Med in nutritie, sanatate si frumusete pun la dispozitie pacientilor o gama variata de solutii care, combinate si alese special pentru profilul fiecarui pacient, vor da rezultate vizibile: de la metode chirurgicale precum abdominoplastia, lifting-ul partii superioare a corpului, liposuctie, pana la cele nechirurgicale precum criolipoliza, terapia Ultraformer, endermologia Cellu M6, mezoterapia corporala, radiofrecventa cu microace pentru imbunatatirea aspectului pielii.

Noutati / Cronos blog

2021 CRONOS AUTUMN SPECIALS
Dupa o vara in care ne-am bucurat de libertate si natura, ne intoarcem mai motivati ca oricand sa avem grija de noi si de timpul nostru. Echipa Cronos Med va propune programele speciale Fix Your Face & Fix Your Body – 2021 Cronos Autumn Specials, gandite in mixuri de terapii non si minim invazive, in intervale de timp precise, astfel incat sa stiti clar cat va trebuie pentru un look&feel asa cum vi le doriti!
CRONOS SUMMER COLLECTION
Fiti fresh, glowing, en vogue, step into our unique, pret-a-porter and stylish summer beauty treats collection.
NEXT S.TEP IN BEAUTY BY UNIVERSKIN
Universkin a lansat in Romania, la Cronos Med by dr. Constantin Stan, S.TEP, sistemul de microneedling next level al momentului. De ce next level? Pentru ca este prima procedura estetica de microinjectare 100% personalizata si adaptata nevoilor pacientului,