BUST

ABDOMEN

Femeile isi doresc intotdeauna o talie ingusta, fara burta, iar barbatii un abdomen tonifiat si bine conturat. Fie ca acestea sunt semnele unei persoane dinamice sau ca are grija de sanatatea sa, pliurile inestetice care se formeaza in urma stilului de viata sedentar, al dietei necontrolate sau scaderii bruste in greutate, reprezinta un complex major pentru multe persoane.
Specialistii Cronos Med in nutritie, sanatate si frumusete pun la dispozitie pacientilor o gama variata de solutii care, combinate si alese special pentru profilul fiecarui pacient, vor da rezultate vizibile: de la metode chirurgicale precum abdominoplastia, lifting-ul partii superioare a corpului, liposuctie, pana la cele nechirurgicale precum criolipoliza, terapia Ultraformer, endermologia Cellu M6, mezoterapia corporala, radiofrecventa cu microace pentru imbunatatirea aspectului pielii.

Noutati / Cronos blog

La Cronos Med by dr. Constantin Stan terapiile #AuGustdeFrumusete
Nu degeaba luna August se numeste chiar asa. Pentru ca are gust! Este luna din an in care natura ne binecuvanteaza cu legume si fructe pline de savoare si vitamine infinite. 
Amalia, 100 de zile de dieta si -24 de kilograme: “Am facut o calatorie care mi-a aratat cat de puternica sunt.” 
In ultimii patru ani, am pus mai mult de 30 de kilograme si am continuat sa cresc intr-un ritm care ma facuse un martor fara putere la propria mea alunecare spre obezitate. 
Amalia, dupa inca aproape o saptamana de dieta oloproteica: “Nu mi-a fost foame in nicio zi”
A mai trecut o saptamana din cura oloproteica si asa cum spuneam, va povestesc cum a fost. A fost prima saptamana de multi ani incoace in care nu mi-a fost foame in nicio zi.
Arata butoanele
Ascunde butoanele