BUST

ABDOMEN

Femeile isi doresc intotdeauna o talie ingusta, fara burta, iar barbatii un abdomen tonifiat si bine conturat. Fie ca acestea sunt semnele unei persoane dinamice sau ca are grija de sanatatea sa, pliurile inestetice care se formeaza in urma stilului de viata sedentar, al dietei necontrolate sau scaderii bruste in greutate, reprezinta un complex major pentru multe persoane.
Specialistii Cronos Med in nutritie, sanatate si frumusete pun la dispozitie pacientilor o gama variata de solutii care, combinate si alese special pentru profilul fiecarui pacient, vor da rezultate vizibile: de la metode chirurgicale precum abdominoplastia, lifting-ul partii superioare a corpului, liposuctie, pana la cele nechirurgicale precum criolipoliza, terapia Ultraformer, endermologia Cellu M6, mezoterapia corporala, radiofrecventa cu microace pentru imbunatatirea aspectului pielii.

Noutati / Cronos blog

Echipa Cronos Med #StaAcasa si ramane aproape de dumneavoastra in online
Ne e dor de dumneavoastra, speram ca sunteti sanatosi, la fel si cei dragi! Traversam momente delicate si este esential sa le trecem impreuna.
Important pentru pacientii Cronos Med
Avem o pandemie care pune la incercare Romania si intreaga omenire, avem stare de urgenta, e important sa fim responsabili si sa avem grija de sanatatea noastra si a celorlalti.
Cronos Med lanseaza #CronosLips
Mici, mari, subtiri, in forma de inima sau rotunde, buzele ne definesc nu doar aspectul si atractivitatea. Ne ajuta sa vorbim, sa exprimam emotii, sa comunicam si sa sarutam. Cu cat sunt mai bine definite, mai proportionate si mai hidratate, cu atat noi devenim mai frumoase si mai increzatoare.
Arata butoanele
Ascunde butoanele