Slider_Makeover

Cronos Med Makeover

CRONOS MED da startul provocarii #BodyGoals. Si nu oricum, ci cu ajutor din partea unei echipe formate din patru specialisti in terapii corporale si life coaching. Simona, Alex, Oana si Horatiu sunt cei care ii vor prelua pe pacienti si pe care ii vor ghida in calatoria lor pentru transformarea corporala, dar si emotionala. Obtinerea greutatii optime a devenit prioritara pentru sanatatea noastra, in special in vremurile de acum, asa ca va propunem o abordare holistica pentru a fi in forma maxima. Cronos Med va asteapta deci cu o echipa complexa si completa pentru acest demers.

CINE SUNT CEI PATRU SPECIALISTI?
  • Simona este coordonator de pacienti si cea care ii va indruma pe acestia in fiecare plan de tratament corporal, dar si facial recomandat si se va asigura ca sunt respectate cu strictete.
  • Alex este life coach si cel care pune in ordine stilul de viata al pacientilor. Vorbim de programul de somn, de cel alimentar si de cel care include activitatea fizica.
  • Oana este terapeut Cronos Med si cea care, cu experienta sa, realizeaza toate terapiile cu sistemele noastre de remodelare corporala de ultima generatie. Vorbim de platforma medicala LPG Alliance, aparatul care ingheata grasimea localizat, Clatuu Alpha, si de Ultraformer III, sistemul cu ultrasunete micro si macro focusate care strange pielea lasata si topeste targetat masele adipoase.
  • Horatiu este masoterapeutul si cel care vindeca durerile musculare si detensioneaza corpul prin tehnici speciale de masaj mecanic.
CARE SUNT PROGRAMELE DE TRANSFORMARE CORPORALA BY CRONOS MED?
Abordarea personalizata a fiecarui pacient este fundamentala in orice plan de tratament facut la Cronos Med, iar echipa care se ocupa de Body Makeover a pus la cale trei programe, in functie de target-ul fiecarui pacient.  

1. CRONOS MED MAKEOVER SILVER
Durata: 6 saptamani (o luna si jumatate)
Target: 5 – 10 kg
Cost: 7.800 de lei (pret initial de 9.300 de lei)
Terapii: LPG Alliance (10 sedinte), masaj (sase sedinte), carboxiterapie (sase sedinte), criolipoliza (o sedinta) sau Ultraformer III (o sedinta) si plan alimentar personalizat

2. CRONOS MED MAKEOVER GOLD
Durata: 12 saptamani (trei luni)
Target: 10 – 15 kg
Cost: 15.200 de lei (pret initial de 18.160 de lei)
Terapii: LPG Alliance (20 de sedinte), masaj (12 sedinte), carboxiterapie (12 sedinte), criolipoliza (doua sedinte) sau Ultraformer III (o sedinta) si plan alimentar personalizat

3. CRONOS MED MAKEOVER PLATINUM
Durata: 24 de saptamani (sase luni)
Target: 15 – 30 kg
Cost: 26.400 de lei (pret initial de 31.320 de lei)
Terapii: LPG Alliance (40 de sedinte), masaj (24 de sedinte), carboxiterapie (24 de sedinte), criolipoliza (patru sedinte) sau Ultraformer III (doua sedinte) si plan alimentar personalizat

Toate planurile de transformari ale echipei Cronos Med contin consiliere, anamneze si masuratori foarte detaliate. Fiecare pacient trece printr-o evaluare complexa si intotdeauna asteptarile sunt setate impreuna cu specialistul. Follow-up-ul este facut constant de Simona, patient coordinator, pana cand fiecare pacient ajunge la #BodyGoals.

PROGRAMARI LA: 021 90 97
Va asteptam la Cronos Med pentru o discutie cu specialistii nostri si impreuna veti descoperi care sunt cele mai bune variante pentru dumneavoastra.

Noutati / Cronos Blog

Liftingul facial cu fire Aptos – o alternativa de succes la varianta chirurgicala
Pe masura ce inaintam in varsta, tesutul cutanat isi pierde din elasticitate si devine mai subtire, zonele cele mai afectate fiind obrajii, sprancenele, zona mandibulara si gatul
Augmentarea Mamara – Ce ar trebui sa stiti inainte sa va decideti?
„Veche” de mai bine de 50 de ani, augmentarea mamara continua sa detina locul intai in topul procedurilor cosmetice.
Despre stil de viata si alimentatie
cu Andreea Raicu
Mezoterapia cu PRP, un tratament inovativ
Cum venim de hac transpiratiei excesive cu ajutorul botoxului?
Tratarea acneei cu ajutorul laserului
Ce este capsula contractila si cum poate fi rezolvata aceasta problema?
Cum difera standardele de frumusete din Europa de cele din America?
Care este misiunea chirurgului plastician?
Care este secretul unui profil perfect?
Dr. Mario Pelle Ceravolo despre Dr Constantin Stan

Dr. Mario Pelle Ceravolo descrie relatia cu dr. Constantin Stan intr-o pauza de la Cursul International de Chirurgie Plastica de la Salò, Italia. Pe scurt: prietenie, provocare, competitie, evolutie profesionala.
Planul de tratament pentru varice
Dr. Omar Abu-Bakr


Dr. Omar Abu-Bakr, Medic Specialist Flebologie si Chirurgie Generala, din echipa Cronos Day Surgery, explica planul de tratament pentru varice.
Thomas Biggs

Cele mai bune implanturi mamare create de un roman
« Prima ‹ Precedenta 1 3 4 5