buze

Cronos Med lanseaza #CronosLips

Mici, mari, subtiri, in forma de inima sau rotunde, buzele ne definesc nu doar aspectul si atractivitatea. Ne ajuta sa vorbim, sa exprimam emotii, sa comunicam si sa sarutam. Cu cat sunt mai bine definite, mai proportionate si mai hidratate, cu atat noi devenim mai frumoase si mai increzatoare.

Intr-o lume in care augmentarea buzelor se face de multe ori fara stiinta si fara masura, expertii Cronos Med dau startul campaniei Cronos Lips for the Perfect Kysse, prin care isi propun sa informeze si sa educe, iar pacientii sa aiba acces la interventii corecte, bine explicate si executate.  Fie ca vorbim de colegii nostri, fie de pacienti, vrem sa oferim si sa explicam pas cu pas ce inseamna o experienta de conturare si hidratare a buzelor, unul dintre cele mai importante atribute ale feminitatii.

E luna in care celebram femeia asa ca aceasta campanie vine si cu daruri. 45% discount pentru #CronosLips, iar evaluarea si consilierea specialistului sunt din partea noastra. Pret unic 1.250 de lei si cea mai buna experienta estetica!

Ne sunt alaturi partenerii de la Neola Pharma, iar produsul pe care il vom folosi este Kysse de la Restylane, special conceput pentru reconturarea si hidratarea buzelor.

Primavara la Cronos Med e mai frumoasa cu #CronosLips! Va asteptam in Aron Cotrus 57, langa Herastrau, si la numerele de telefon  021 90 97 .

Campania #CronosLips cu 45% discount este valabila pana pe 31.12.2021.

Stim ca timpul fiecaruia este cea mai pretioasa resursa, de aceea conceptul Cronos Med by dr. Constantin Stan este one stop clinic, fie ca alegeti una dintre terapiile minim si non invazive antiaging, faciale, corporale sau programele noastre nutritionale si endocrinologice, fie ca aveti nevoie de o interventie chirurgicala.

Noutati / Cronos Blog

Liftingul facial cu fire Aptos – o alternativa de succes la varianta chirurgicala
Pe masura ce inaintam in varsta, tesutul cutanat isi pierde din elasticitate si devine mai subtire, zonele cele mai afectate fiind obrajii, sprancenele, zona mandibulara si gatul
Augmentarea Mamara – Ce ar trebui sa stiti inainte sa va decideti?
„Veche” de mai bine de 50 de ani, augmentarea mamara continua sa detina locul intai in topul procedurilor cosmetice.
Despre stil de viata si alimentatie
cu Andreea Raicu
Mezoterapia cu PRP, un tratament inovativ
Cum venim de hac transpiratiei excesive cu ajutorul botoxului?
Tratarea acneei cu ajutorul laserului
Ce este capsula contractila si cum poate fi rezolvata aceasta problema?
Cum difera standardele de frumusete din Europa de cele din America?
Care este misiunea chirurgului plastician?
Care este secretul unui profil perfect?
Dr. Mario Pelle Ceravolo despre Dr Constantin Stan

Dr. Mario Pelle Ceravolo descrie relatia cu dr. Constantin Stan intr-o pauza de la Cursul International de Chirurgie Plastica de la Salò, Italia. Pe scurt: prietenie, provocare, competitie, evolutie profesionala.
Planul de tratament pentru varice
Dr. Omar Abu-Bakr


Dr. Omar Abu-Bakr, Medic Specialist Flebologie si Chirurgie Generala, din echipa Cronos Day Surgery, explica planul de tratament pentru varice.
Thomas Biggs

Cele mai bune implanturi mamare create de un roman
« Prima ‹ Precedenta 1 3 4 5