Slider_Institute01

2021 Cronos Autumn Specials

Dupa o vara in care ne-am bucurat de libertate si natura, ne intoarcem mai motivati ca oricand sa avem grija de noi si de timpul nostru. Echipa Cronos Med va propune programele speciale Fix Your Face & Fix Your Body - 2021 Cronos Autumn Specials, gandite in mixuri de terapii non si minim invazive, in intervale de timp precise, astfel incat sa stiti clar cat va trebuie pentru un look&feel asa cum vi le doriti!
CRONOS_FYF-NI-1x1_v2
CRONOS_FYF-NI-1x1_v2

FIX YOUR FACE in 5 hours, within 2 months
⇒ Incepem cu o sesiune de Ultraformer III, terapie cu ultrasunete inalt focusate care lifteaza, ridica fata fara bisturiu. E drept, suferim un pic, dar doar un pic, pe modelul NO PAIN, NO GAIN. Dar functioneaza, tehnologia actioneaza si dupa sedinta de o ora, vreme de cateva saptamani, iar rezultatele se vad si raman un an! Continuam cu doua sesiuni de tratamente faciale cu radiofrecventa, ca sa stimulam straturile profunde ale dermului si sa producem colagen. Si are si un efect de skin tightening. Veniti deci de trei ori in cele doua luni si de fiecare data va relaxam post procedura cu un tratament 100% neinvaziv Mobilift cadou. Si inca un dar va astepta la Cronos Med in toamna aceasta! Va invitam sa testati una dintre terapiile noastre faciale fara ace ( Aquapure/ Mobilift/ LPG Alliance/ Peeling enzimatic/ Unul dintre tratamentele Babor Vegan sau Babor Pro/ Cronos Detox)!
CRONOS_FYB-NI-1x1_v2


FIX YOUR BODY in 30 days
⇒ Zece sedinte de electrostimulare, urmate de zece de ultrasunete, le facem una dupa cealalta, nu dureaza mai mult de o ora impreuna, sunt confortabile si stimuleaza musculatura. Continuam cu o sedinta de Ultraformer III, nu cea mai confortabila, dar extrem de eficienta, oricum relaxam cu o sedinta de masaj cadou. In plus, va invitam sa testati una dintre terapiile noastre faciale fara ace (Aquapure/ Mobilift/ LPG Alliance/ Peeling enzimatic/ Unul dintre tratamentele Babor Vegan sau Babor Pro/ Cronos Detox)!
CRONOS_FYB-NI-1x1_v2
CRONOS_FYF-MI-1x1_v2
CRONOS_FYF-MI-1x1_v2FIX YOUR FACE in 5 hours within 2 months
⇒ Avem toata gama de tehnologii de microneedling, de la Dermapen, la Vivace, Dermafrac sau S.tep la Cronosderm, tratamentul de microstimulare signature Cronos Med.
Va invitam sa testati una dintre terapiile noastre faciale fara ace (Aquapure/ Mobilift/ LPG Alliance/ Peeling enzimatic/ Unul dintre tratamentele Babor Vegan sau Babor Pro/ Cronos Detox)!
CRONOS_FYB-NI-1x1_v2


FIX YOUR BODY in 5 hours, within 2 months
⇒ Topim sau, dupa caz, inghetam depozitele de grasime localizate, eliminam apa si toxinele prin drenajul limfatic si subtiem circumferintele acolo unde ne dorim. Va invitam sa testati una dintre terapiile noastre faciale fara ace (Aquapure/ Mobilift/ LPG Alliance/ Peeling enzimatic/ Unul dintre tratamentele Babor Vegan sau Babor Pro/ Cronos Detox)!
CRONOS_FYB-MI-1x1_v2

PROGRAMEAZA-TE!
021 9097

Frumusetea e timeless la Cronos Med! Din 15 septembrie si pana la sfarsitul lui noiembrie va asteptam sa descoperiti Cronos Autumn Specials! Stiti deja, Cronos Med, grupul de clinici fondat de dr. Constantin Stan, ofera cele mai bune terapii ale medicinei estetice, regenerative si celei de antiaging. Noi va asteptam cu drag si va invitam sa va programati la numarul nostru unic pentru toate locatiile, 021 9097.

Noutati / Cronos Blog

Liftingul facial cu fire Aptos – o alternativa de succes la varianta chirurgicala
Pe masura ce inaintam in varsta, tesutul cutanat isi pierde din elasticitate si devine mai subtire, zonele cele mai afectate fiind obrajii, sprancenele, zona mandibulara si gatul
Augmentarea Mamara – Ce ar trebui sa stiti inainte sa va decideti?
„Veche” de mai bine de 50 de ani, augmentarea mamara continua sa detina locul intai in topul procedurilor cosmetice.
Despre stil de viata si alimentatie
cu Andreea Raicu
Mezoterapia cu PRP, un tratament inovativ
Cum venim de hac transpiratiei excesive cu ajutorul botoxului?
Tratarea acneei cu ajutorul laserului
Ce este capsula contractila si cum poate fi rezolvata aceasta problema?
Cum difera standardele de frumusete din Europa de cele din America?
Care este misiunea chirurgului plastician?
Care este secretul unui profil perfect?
Dr. Mario Pelle Ceravolo despre Dr Constantin Stan

Dr. Mario Pelle Ceravolo descrie relatia cu dr. Constantin Stan intr-o pauza de la Cursul International de Chirurgie Plastica de la Salò, Italia. Pe scurt: prietenie, provocare, competitie, evolutie profesionala.
Planul de tratament pentru varice
Dr. Omar Abu-Bakr


Dr. Omar Abu-Bakr, Medic Specialist Flebologie si Chirurgie Generala, din echipa Cronos Day Surgery, explica planul de tratament pentru varice.
Thomas Biggs

Cele mai bune implanturi mamare create de un roman
« Prima ‹ Precedenta 1 3 4 5